onsdag 30. juli 2014

Hva forventer vi av høstsesongen? - Del 3

Nå over til de to eneste lagene som har naturgress på hjemmebanen sin. Det burde vært påbudt med naturgress i 4. divisjon. Åkrene og Rømskog/Setskog er to av lagene med mest tæl og vilje, og det har gitt gode resultater.


Ørjan Onarheim scoret vinnermålet mot R/S på Åkrene Arena i vår. (Foto: Espen Bråthen )
Åkrene og Rømskog/Setskog må være fornøyde med sin vårsesong. Åkrene er med i toppen, men vil savne Fagerhus denne høsten. R/S ligger midt på tabellen, etter at de fleste tippet de ned.

Spørsmålene:

1.       Hvor fornøyd er du med vårsesongen?
2.       Hva synes du om nivået på årets 4. divisjon?
3.       Hvilke(t) lag har overrasket deg?
4.       Hvilke(t) lag har skuffet deg?
5.       Hvordan forbereder dere til høstsesongen (treningsuke, treningskamp)?
6.       Har dere fått inn noen nye spillere i sommer? Avganger?
7.       Hva er målsetningen for resten av sesongen?


Åkrene ved Bjørnar Sollie


1. Vi er naturlig nok særdeles godt fornøyd med vårsesongen. Vi er omtrent akkurat der vi håpet å være. Har kanskje vært i overkant heldige i noen kamper, samtidig har vi også hatt litt uflyt noen ganger. Dog vi har nok kommet bra ut av det totalt sett.

2. Jeg synes nivået er ok. De dårligste er litt bedre enn før, mens de beste er litt dårligere. Hele divisjonen er jevnere.

3. Jeg synes Gjelleråsen har overrasket mest. De er mye bedre enn forventet. Imponert veldig i de kampene jeg har sett.

4. Det er skuffende at Flisbyen er så dårlige, men det er ikke sånn fryktelig overraskende egentlig. De har slitt noen år nå. Hadde forventet mer fra Kløfta også. Samtidig trodde jeg Årnes ville være nærmere toppen poengmessig.

5. Vi har to treninger i to uker før første kamp, altså fire treninger. Ingen treningskamper.

6. Vi har ikke fått inn noen foreløpig, men det jobbes med noe. Så får vi se hva det blir til. Vi har mistet Andre Schelander. Han går tilbake til Skedsmo. En ryddig og grei overgang. Vi håper han kommer tilbake allerede neste år.

7. Vår målsetning er å bli blant de fire beste.
 
Søbye i duell med Persson
Rømskog/Setskog ved Ole Robert Søbye

1. Vi startet bra, men fikk så en dårlig periode. Vi avsluttet med seier, og det ga en god følelse inn i ferien. Alt i alt fornøyd med prestasjonene. Vi må forbedre oss sakte men sikkert.

2. Nå kjente ikke jeg til lagene ettersom vi rykket opp, men det er mye høyere enn i 5. divisjon. Det er mange gode lag, og vi må alltid være på vårt beste for å få poeng.

3. Jeg har ikke den nødvendige oversikten til å sammenligne med fjoråret. Det er en jevn og god serie, men med noen som er bedre enn andre.

4. Se svarene på spørsmål 3.

5. Vi har fire økter før kampen på mandag mot EIF.

6. Inn har vi fått tilbake Fredrik Danielsen. Han er en god forsterkning. Ut har Kristoffer Fagersand gått.

7. Vi har ingen tabellposisjon-mål, men vi ønsker å ha god kvalitet på hver trening, ha det gøy sammen, og legge ned en god innsatsen for klubben vår. Vi må ta steg for steg slik at vi kan bli mer stabile. Vi ønsker selvfølgelig å ta flest mulig poeng i høst.

Kun svar fra åtte trenere
Jeg har sendt spørsmålene via epost til alle trenerne i 4. divisjon. Det er kun de åtte som er presentert som har svart. Ta gjerne kontakt hvis du er fra en av klubbene som ikke har fått svart.

Nå til helgen begynner moroa igjen. Det er bare å glede seg til denne spennende høstsesongen i 4. divisjon. Hvem rykker opp? Hvem rykker ned?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar