tirsdag 3. november 2015

Årets lag i 5. divisjon

Det ble en herlig sesong i 5. divisjon. Nittedal kjørte på, Blaker skapte oppmerksomhet, og gamle storheter får det ikke helt til. Her er årets lag.
Tøffe tak i 5. divisjon denne sesongen. (Foto: Espen Bråthen)

Det å ta ut årets lag er en vanskelig øvelse. Man ser selvfølgelig ikke alle kampene, så det må litt skjønn til, skryt på sosiale medier, kampreferat og selvfølgelig de kampene man ser.


Årets lag 5. divisjon 2015 i 4-2-3-1:


Keeper:
Kristian Lillebo.

Den eneste som får godkjent hos Sørumsand i år. De slapp inn 35 mål som var nest best i år. Lillebo holdt også nullen sju ganger denne sesongen.

Høyre back:
Thony Nguyen, Nittedal

En høyreback med stor fart. Da blir det vanskelig for kantspillerne til de andre lagene. Løper opp det meste. Litt svak offensivt.

Midtstopper:
Marius Bentzon, Nittedal

Stor og sterk spiller, også med bra nok fart. Det oser vilje og trøkk. Ble også kåret til årets spiller i Nittedal. Divisjons beste forsvarsspiller.

Midtstopper
Martin Lie, Aurskog-Høland FK.

Den store overraskelsen hos Aurskog-Høland i år. Solid stopperspill hele veien, og ble kåret til AHFKs beste 5. divisjonsspiller i år. Er rolig og trygg og det trengs når det er flere unge rundt.

Venstre back
Patrick Stensrud, Flisbyen

Dette er en liten nødløsning. Stensrud hadde løst dette fint han ettersom han er blant de beste i divisjonen, men han har vel ikke spilt mye venstreback i år. Ettersom det er min blogg så kan jeg bestemme dette :-). Knallgod fotballspiller med godt venstrebein.

Sentral midtbane
Andreas Skjetne, Nittedal

En spiller med trøkk. Bra ferdighet og har et godt driv. Bidrar også med mange målpoeng for Nittedal, og det er alltid viktig for midtbanespillere.

Sentral midtbane
Joakim Berg, AFSK

Her er det jevnt med lagkamerat Christian Sørevik. Velger Berg fordi han har et større register og scoret 15 mål i år. Han har vært AFSKs viktigste spiller. Hadde han spilt flere kamper hadde AFSK kunne utfordre Blaker i større grad.

Høyre ving
Martin Nordseth

En av mine favoritter i 5. divisjon. Rask, teknisk og sterk. Dundrer på fra start til cirka 70 minutter. Da blir han sliten. Han er godt trent, men har nok ikke trent nok fotball i år. Er også litt for ineffektiv foran mål.

Offensiv midtbane
Mathias Karlsson

"Svensken" har blitt enda bedre i år. Han har trappet ned på hockeyen, og dermed spilt mer fotball. Det ser vi. Flest assist av Blakers spillere og samarbeidet med Martila har vært bra. Rask spiller som har et godt venstrebein.

Venstre ving
Thomas Flemmen

Irrasjonell spiss som kan spille kant. Har bra tempo og er smart foran mål. Hører nok hjemme et par divisjon høyere, så det blir spennende å følge han i 4. divisjon.
Spiss

Per Einar Martila

Til tross for at han ikke er godt trent renner målene inn for Martila. 22 scoringer er sterkt. Han er veldig rask de første meterne og har en god avslutningsteknikk.

Spillere som var i nærheten:

Eivind Svalestad, Bendik Vestreng, Christian Sørevik, Saaed Rahim, Simen Kristiansen, Pål Thoreid, Bård Kolstad, Henrik Tømte, Harald Heggelund, Mads Weinholdt, Alexander Birkeland, Didrik Svendsen.

Er du enig? Hvem burde inn og hvem burde gå ut?

14 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Hva skjedde med Grahn? Hilsen fan

  SvarSlett
  Svar
  1. Jonas Grahn har hatt en god sesong for AHFK 2, men når ikke helt opp - ennå.

   Slett
 3. hvor er jej, jej spiler spis på kattnegeln il

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 6. Sier meg enig med laget ditt fotballekspert Bråthen.

  SvarSlett
 7. Prøv å oppføre dere, smågutter. Skrive inn innlegg under falskt navn er ikke lov. Jeg kommer til å slette noen av de.

  SvarSlett
  Svar
  1. Som om jeg skulle sagt det selv Lord

   Slett
 8. Hvor er Daniel Amundsen? Harn mista synet på det andre øyet også nå? Begynte sesongen sterkt.

  SvarSlett