torsdag 19. november 2015

- Et lettelsens sukk

Ordene tilhører Skårer Ball sin ildsjel Rune Anderssen. Skårer har hatt ekstraordinær generalforsamling og de kjører på med ny giv i 2016.
Skårer hadde en tung sesong nå i år. Det startet med ille tap mot Skedsmo i cupen. Her depper keeper Truls Ballangbye og Christian Gulbrandsen (Foto: Espen Bråthen )
Ryktene har gått etter at de rykket ned fra 3. divisjon. Trenere har gitt seg, noen i styret og lagledelsen, og ildsjel Rune Anderssen gir seg. Det var en litt trist fotballavslutning. Klubben tok initiativ til en generalforsamling.

- Det var et kjempebra møte. Det var flere folk der enn det har vært på kampene våre i år. Det var et lettelsens sukk, sier Anderssen.

Fram steg de rutinerte Skårer Ball-karene, og de tok virkelig tak.

- Det var masse engasjement. Det ble satt opp flere utvalg som har ansvaret for blant annet økonomi, sportslig, ledere og sponsorer, forklarer Anderssen.

Anderssen trekker seg som sportslig leder, pluss fra flere andre verv. Inn som ny sportslig leder kommer rutinerte Terje Hammersborg.

- Terje er en fin type som kan mye. Vi er veldig fornøyde med det valget, sier Anderssen.

Skårer har allerede mistet spillerne Christoffer Nilsen, Tom Lia og Petter Larsen. Det er viktige spillere, men Skårer sitter igjen med cirka 15 spillere. Flere av de holder høyt nivå i 4. divisjon.

- Det er en god gruppe. Vi har også tid på oss til å få inn noen nye. Arbeidsgruppa jobber også med å finne nye trenere. I år ønsker vi oss et team rundt laget, sier Anderssen. Det skal fortsatte kjøre to økter  i uka, men prøve å få til flere treningskamper denne vinteren.

- Vi har ambisjoner om å bli et godt 4. divisjonslag. Det blir tøft å være med i toppen i år, fordi det er en tøff avdeling, avslutter Anderssen.

Da ser vi fram til å se Skårer i 4. divisjons i år, og beholder de flere av spillerne er det et meget godt lag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar