søndag 15. november 2015

Gjelleråsen vant KM

Det ble en overraskende seier i årets inne-KM for senior. 4. divisjonslaget Gjelleråsen imponerte hele veien, og de vant finalen med 8-3 mot Skedsmo.
Gjelleråsens lag som vant KM (Foto: Gjelleråsen)

Grønntrøyene feide gjennom gruppespillet på fredag, og hadde nok noen forhåpninger. De startet med å feie over Blaker i 8-delsfinalen med hele 8-1. Så var det tid for sterke Lørenskog 2 i kvartfinalen. I en jevn kamp vant de 4-2 til slutt. I semifinalen stod Rælingen på den andre banehalvdelen. GIF vant greit 9-3 i den kampen, og i finalen ventet Skedsmo. Hvittrøyene hadde også imponert og blant annet slått ut Eidsvold Turn.

I finalen viste Gjelleråsen frem hele sitt register, og de feide Skedsmo av banen med 8-3 til stor jubel.

- Helt vanvittig deilig følelse. Magisk avslutning på en lang og tung sesong. God avslutning på årets 4.divisjon, gode økter i etterkant, og kroner alt med seier i KM, sier en jublende trener Robin Ødegård.

Hvorfor vinner dere?
- Vi vinner fordi gutta jobber for hverandre. Kun lokale Gjelleråsen-gutter som jobber knallhardt for at kompisen ved siden av skal lykkes, sier Ødegård, og fortsetter: - Mostanderne på veien har noen gode enkeltspillere, men vi står godt sammen hele veien, forklarer Ødegård.

Hvem ble toppscorer?

- Toppscorer er jeg faktisk litt usikker på. Mer enn nok med meg selv igjennom disse kampene, sier Ødegård.

Hva syns dere om KM?

- KM er en artig turnering. Noe helt annet enn hverdagen. Kult at gutta får vise frem hva som bor i dem foran så mange tilskuere som er innom i løpet av helgen. Med seier i både senior- og juniorklassen er det bare å glede seg til 2016, avslutter Ødegård.

Eidsvold Turn tok bronsen etter 6-5 mot Rælingen i bronsefinalen.

Ole Andreas Nesset (Eidsvold Turn) tar i mot pokalen for tredjeplassen i KM. Foto: Eidsvold på Nett)
Hva syns du om årets KM?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar