søndag 3. april 2016

Tips foran serierunde 1

Denne sesongen skal jeg tippe alle lokalkampene i 3., 4., og 5. divisjon. Tipsene kommer foran hver ukedag som det spilles kamper. Her er serierunde 1.
Nå starter moroa for fullt. Både Skjetten og Fu/Vo gleder seg til seriestart (Foto: Espen Bråthen)

Første kamp er allerede spilt. På Twitter tippa jeg 5-1 til Rælingen over Blaker. Det ble 2-1 så godt fornøyd med det. Penger på bok! Full treff på Nittedal mot R&Å. Tippet 3-1 og det ble 3-1.

Tipsene for mandagskampene var helt håpløse. 4. divisjon er så jevn i år at det blir bingo. Men, det gir også større utfordringer og blir enda mer moro.

Les også: Tabelltips 4. divisjon - Øvre halvdel

Tabelltips for 4. divisjon.
4. divisjon:

Kløfta - Fet

Hjemmelaget var strålende i høst. De har holdt på spillerne, så mye ligger til rette for en god sesong. De er derimot ustabile og alltid vanskelig å tippe på Kløfta. De kommer også med fullt lag i dag.

Fet har som nevnt tidligere mistet mange, men flere av de som er igjen er meget gode. Imponerende at Atle Søgård tar sin 22. sesong på a-laget i år. Fet er også vanskelige i tippe for meg nå, fordi det er litt usikkerhet med skader og form. Vi får en fin pekepinn i kveld.

Mitt tips: 3-3. Olsen 2 og Bujupi for Kløfta. Blix 2 og Tolsciner for Fet.

Nordicbet har Kløfta som svak favoritt. Jeg spiller en liten penge på U til 5,10 i odds.

5. divisjon

AFSK - Skjetten 2

Hjemmelaget er min favoritt til seriemesterskapet i 5. divisjon. De kommer med fullt lag i dag, så det blir spennende å se de. Gode Ayoub Blomberg får en fri rolle ellers har ikke AFSK bestemt seg for formasjon ennå.

Skjetten har ikke lagt ut laget ennå, men de har en god del skader på a-laget så det blir ikke toppet 2. lag for Skjetten. Trener Martin Wiker skal spille selv i dag, pluss at de også har med noen fra Skjetten 3. Dette burde bli hjemmeseier.

Mitt tips: 4-2. Blomberg 2, Eriksen og Ali for AFSK. Bakke og Bjerkestrand for Skjetten.

Fjellhamar - Sørumsand

Det er denne kampen jeg burde sett i dag, men jeg rekker det dessverre ikke. Fjellhamar er nestfavoritt i 5. divisjon, og denne kampen må de vinne. Da gir de også utfordrer Sørumsand en kilevink. Dønn solide bakover, men utfordringer fremover med å score på sjansene sine. Fjellhamar har ikke lagt ut laget sitt ennå.

Sørumsand kommer, slik jeg ser det, med sitt beste lag. De har hatt en god vinter, og noen spillere har tatt steg. Det er også veldig viktig for SIF at Saeed Rahim åpner målkontoen sin i kveld. Mye hviler på han sine skuldre. Ellers kommer det nok i år også bli vanskelig å score på Sørumsand.

Mitt tips: 1-0. Hunstad for Fjellhamar.

Nordicbet har 1,55 på Fjellhamar, og det syns jeg er for lav odds i serieåpningen. En lite uavgjort-spill må spilles her. To gjerrige lag gir lite mål tipper jeg.

Spilte kamper:

Gjerdrum - Fu/Vo 2  3-1

Dette blir en bra kamp. Gjerdrum med bra lag, og FU/Vo 2 med et meget godt lag. Ørjan Heiberg er med, og Sandberg/Lundhagen er klare til spill.

Gjerdrum har ikke lagt ut laget sitt ennå.

Mitt tips: 1-2. Rødsrud for Gjerdrum. Torgnesskar, Heiberg og Moltzau for Fu/Vo 2.

Skårer - Gjelleråsen  3-2

Tilbake til 4. divisjon for Skårer. De har mistet 3-4 gode spillere, og erstattet med ikke så gode spillere. Laget i kveld er ok, men jeg tror det ikke holde mot Gjelleråsen. Bortelaget kommer med full stall, og de har sett bra ut i vinter/vår. Borteseier.

Mitt tips: 2-4. Tesfu og Okehi for Skårer. Sørensen, Maazouzi 2 og Fera for GIF.

GIF favoritt hos Nordicbet også. 1,64 og den er et tvilsomt spillobjekt. Litt liten verdi, men kan jo prøve en penge.

Eidsvold Turn 2 - Rømskog/Setskog  4-1

Eidsvold Turn 2 kommer med mange juniorer, pluss et par solide spillere som Eiven Solberg og Magnus Kolbjørnsrud. Rømskog kommer med et meget offensivt lag - det blir spennende. Er Jøran Sandby helt klar og frisk blir han en håndfull for Turn-gutta.

Mitt tips: 3-3. Solberg 2 og Rudi for ET2. J. Sandby 2 og Bergquist for R/S.

Skedsmo 2 - Eidsvold IF 2-5

Skedsmo stiller med et meget godt lag i kveld, spesielt fremover på banen. Mergim Shurdhiqi, Christian Bjerkenes og Sebastian Lobmann er med, Duma er med. Den lille svakheten de har er litt mindre rutine bakover. Litt lignende for EIF. Det laget de har i kveld er gode fremover, men mangler litt bakover. Jeg tror at Skedsmos styrke fremover avgjør dette.

Mitt tips: 4-1 Shurdhiqi 2, Duma og Lobmann for S2. Iversen for EIF.


5. divisjon:


Mandag:

Aurskog-Høland 2 - Skedsmo 3 4-2

Solid lag fra AHFK 2 i kveld. Flere av spillerne banker på 1. lagsdøra. Spennende Marius Kolstad er også med, og det samme er Stian Skjeggenes som er en av AHFKs beste spillere. Skedsmo 3 kjenner jeg ikke så godt til, men en spiller som Jonas F. Christiansen er en god spiller. Det skal ikke være godt nok mot AHFK 2.

Mitt tips: 3-0. Kolstad, Skjeggenes og Studsrud for AHFK.

Nannestad - Flisbyen 1-10

Nannestad kommer til å få det tøft i år. De prøver seg på en slags nystart, og har med flere unge gutter. Bortelaget stiller veldig sterkt og er store favoritt. Alexander Birkeland kommer til å ha det mye moro i år med et godt lag bak seg.

Mitt tips: 1-4 Wolden for Nannestad. Birkeland 3 og Berg for Flisbyen.

Nordicbet med småpen borteodds, 1.80 på Flisbyen-seier. Den spiller vi!


Fredag:

Fet 2 - Ull/Kisa 3

Spilt: Fulltreff på dette tipset
Nittedal - Raumnes & Årnes 1-3
Bortelaget er min seriefavoritt og de kommer med toppet lag søndag. Men, det er serieåpning og da kan alt skje, fordi Nittedal har et par klassespillere som kommer til å skape noe trøbbel for R&Å.

Thomas Flemmen for Nittedal. Tor Martin Heglum, Mads Hansen og Sondre Fagerli for R&Å.3. divisjon starter på torsdag med Aurskog-Høland - Gran. Legger inn resten i løpet av uken.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar