lørdag 7. februar 2015

Noen bilder fra AHFK - Askim

I strålende solskinn vant AHFK 2-0 over Askim. Martin Vestreng scoret begge målene.

Martin Vestreng med sitt første mål (Foto: Espen Bråthen ).

Jeg trosset litt ryggsmerter i dag, og stakk en tur til Aursmoen. Teksten blir kort, fordi sofaen lokker.

AHFK var best i store deler av kampen. De var flinke i gjenvinning av ballen, men svake med den siste viktige pasningen offensivt. Askim var gode på kontringer, men ingen av lagene scoret før halvtid.

I andre omgang styrte AHFK alt, og de burde ledet med 1-2 mål før Vestreng satte inn sitt første 15 minutter før slutt. Et skudd i lengste hjørner utagbart for keeper.

Fem minutter før slutt satte han inn 2-0 på straffe. Lars-Eirik Svardahl ble taklet da han var igjennom alene med keeper.Askim var et ungt og ivrig lag - vel ivrig i perioder. Det var veldig mye kjefting på dommer Fred Antonsen, men han klarte seg veldig bra i denne kampen. Askim fikk to røde kort, men det burde blitt tre. Kapteinen på Askim burde fått løpe hjem til Askim. Han løp 15 meter i full spurt og med stive armer senket han Ola Vestreng. Dommertrioen så dessverre ikke situasjonen. Når han skriker jævla jypling rett foran sin egen trener burde Askim tatt han av banen, men nei da.

Det ble en god gjennomkjøring for AHFK. Hemmingbye er dønn solid. Stopperparet Haugen og Kopperud trår nesten aldri feil.Og vi venter fortsatt på at superduoen Svardahl og Østengen skal slippes løs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar