fredag 13. mars 2015

Blir det jubel for AFSK i 2015?

Det har vært fire tøffe år for AFSK a-lag. De har med nød og neppe holdt plassen i 4. divisjon tre år på rad, før de rykket ned i 2014. 


Nå venter 5. divisjon – en divisjon AFSK aldri har vært i tidligere. Det har også vært en trøblete vinter med få spillere på trening, og noen svake treningskamper med mange baklengs. Nå virker det derimot som at det skal bli en bedring, kortsiktig, for grøntrøyene. Trener Bjørn Ivar Bergerud kunne avsløre at Joakim Berg, Magnus Bystrøm Lie, Stian Lerdahl og Emil Rydje signerte for 2015.

Hva betyr disse signeringene for dere?

- Signeringene betyr større bredde i stallen, flere på trening, mer trøkk på trening, økt kvalitet og at vi får fine karer inn i gruppa, sier Bergerud til Lokalfotballen.

Hva blir målsettingen for AFSK i år?

- Den er ikke bestemt. Det er først nå vi vet cirka hvilke spillere som blir med oss i år.

Du har tidligere snakket om AFSK 2020. Hva menes med det?

- AFSK 2020 er et framtidsskue. Det er rekruttering, økt kvalitet og kvantitet på trening og miljøbygging som bør være klubbens klare hovedprioritering i årene som kommer. Det tas stadig steg i riktig retning.


Dere har fått inn Jørn Harethon, Kjetil Rydje og Helge A. Engen i sportslig utvalg. Hva betyr det for klubben?

- Det betyr at vi har knyttet folk med hjerte og hjerne til AFSK. De er i startfasen av sitt arbeid, men jeg er 100 prosent sikker på at vi vil få et løft med disse ressurspersonene på laget.

AFSK spiller i kveld (fredag), kl. 19:00, treningskamp mot Eidskog på Aursmoen kunstgress.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar