torsdag 21. januar 2016

AFSK er favoritter i gruppe 1

Nå har jeg gått igjennom troppene, og for meg er AFSK favoritt i gruppe 1. Hvorfor? Les alt under bildet.Arrangørklubben har forsterket veldig denne vinteren, og sju av ni spillere som er på førstelaget er ikke fra Aurskog-området. En av de er landslagspiller i Futsal og en er på tredjeplass på toppscorerlista i toppserien i Futsal. Plusser man på med de rundt er dette et sterkt innelag.

Kampoppsett

Gruppe 1:

1. AFSK

Cupens tøffeste gruppe - uten tvil. AFSK kommer med Ayoub Blomberg som er landslagsspilleren og med Arib Maazouzi som har scoret mye mål både i fjor og i år. Han ble toppscorer i eliteserien i fjor da Grorud vant serien. Når man sper på med gode Moa Ali, Andreas Ulseth, Ola Fossum og Futsal-keeper Vidar Anzjøn pluss lokale Simen Kristiansen og Håkon Lundberg er dette et solid lag.

Tropp: Vidar Anzjøn, Simen Kristiansen, Håkon Lundberg, Moa Ali, Anders Eriksen, Andreas Halvorsen, Arib Maazouzi, Ayoub Blomberg, Andreas Ulseth, Ola Fossum.

2. Aurskog-Høland

Aurskog-Høland kommer i år uten turneringens store spiller de siste årene, Lars-Eirik Svardal. 30-åringen har operert og er tilbake først om to-tre uker. I tillegg er Lars-Petter Østengen usikker på grunn av magen. De stiller uansett sterkt anført av fjorårets toppscorer Martin Vestreng, Det er mye trøkk og vilje i laget, og de kan gå hele veien.

Tropp: Mathias Hoftvedt, Eirik Haugen, Lars Kopperud, Martin Vestreng, Ola Vestreng, Marius Kolstad, Henrik Jensen, Lars-Petter Østengen, Stian Skjeggenes og Vegard Aaserud.

3. Skjetten

Skjetten, som er lagets 2.- lag i 5. divisjon, er også et godt innelag. De har mange gode ballspillere som har erfaring fra høyere divisjoner. Nå er det usikkert på hva de kommer med. I utgangspunktet kommer de med seks ålreite spillere, men ikke godt nok til å utfordre de to ovennevnte. Skjetten har varslet at de kommer med noen a-lagsspillere hvis det ikke blir trening for de på fredag. Noe som jeg syns er feil ut i fra at lagene blir seedet inn i turneringen.

Tropp (foreløpig): Martin Wiker, Erik Johnsen, Christer Edvardsen, Kim Roskifte, Simen Skreppen, Tommy Husvik, Nickolas Sparby, Sindre Preststulen og Hans Jørgen Kopperud.

4. Blaker 2

Blaker 2 kommer nok til å slite i denne gruppen. De kommer med en grei tropp med rutinerte Thomas Haug i mål, pluss at de har et par spennende spillere i Eriksen, Egeberg og Bjerkely. Mye trøkk og innsats i denne gjengen.

Tropp: Thomas Haug, Helge Engen, Aleks Braaten, Fredrik Kristiansen, Patrick Eriksen, Anders Egeberg, Mathias Vikane, Glenn W. Bjerkely og Anders Bergersen.

Møt opp i Aurskoghallen! Det store oppgjøret i denne gruppa er på fredag - AFSK mot AHFK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar