torsdag 21. januar 2016

Gjelleråsen vinner gruppe 4

Regjerende kretsmester Gjelleråsen får favorittstempelet i gruppe 4, med Åkrene like bak.


Gruppe 1 | Gruppe 2
Gruppe 3 | Kampoversikt

Gruppe 4

1. Gjelleråsen

Grønntrøyene vant, noe overraskende, KM før jul. De imponerte i de fleste kampene. Nå skal det spilles på innendørsdekke og ikke kunstgress. Det vil helt sikkert spille inn. De vil nok kjempe om seieren i turneringen uansett på grunn av gode innespillere.

Troppen: Marius Pande, Adrian Semb, Arben Fera, Ardijan Fera, Fredrik Larsen, Henrik Bijmolen, Kim Sørensen, Simen H. Vestgården og Tom Grandre.

2. Åkrene

Rødtrøyene vant for to år siden, og de er gode inne. Flere gode ballspillere som funker perfekt inne. Laget denne gang er noe svakere enn da de vant, men spillere som Michael Wahl, Andreas Lund (ble toppscorer i 2014) og Elias Eian kan trille kule.

Troppen:

3. Søndre Høland

I fjor ble de sendt hjem som et slags slaktoffer. Mange mål i baken på sebrastripene. I år kommer de med et ålreit lag. Pass opp for Anders Naddens venstrebein. Meget god junior, sammen med Jens Bergsjø og keeper Simon Hellesjø. Raske spillere i Simen Ness og Magnus Kragtorp kommer til å skape sjanser. Jørgen Enger og Mats Hagen er gode spillere som er med også - noe jeg syns er synd fordi de burde spille høyere.

Troppen: Simon Hellesjø, Glenn Lunaas, Jørgen Enger, Joakim Melby, Vegard Fallet, Simen Ness, Mats Hagen, Magnus Kragtorp, Anders Nadden, Ola Gepperud og Jens Bergsjø. Aleksander Stenerud (fredag) og leksander Sether (lørdag).

4. Skogbygda

Disse veit jeg ingenting om. De kom på 3. plass i 9. divisjon i 2015, og får det helt sikkert tøft inne i Aurskoghallen. Jeg har spurt om troppen, men har ikke fått den ennå. Ta kontakt hvis dere leser dette så skal jeg legge det inn.

Troppen: -

Nå er det bare å glede seg til turneringen. Dette blir en fotballfest, og jeg håper flest mulig kommer for å støtte laget sitt.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar