søndag 28. februar 2016

Aurskog-Høland kriget Korsvoll i senk

Aurskog-Høland viste muskler mot Korsvoll i treningskampen lørdag. De kjørte i perioder over blåtrøyene som har vært gode i 3. divisjon de siste årene.
Stian Skjeggenes og Aurskog-Høland vant de fleste duellene mot Korsvoll (Foto: Espen Bråthen)
- Gjelleråsen feide over Høybråten & Stovner.

Det ble en feiende flott fotballørdag. Sola var på sitt aller beste, og man ble servert fin fotball. Lørdagens første kamp var Gjelleråsen mot Høybråten & Stovner. Den lar vi ligge nå, og plukker den opp nederst i teksten.På Grefsen stadion skulle AHFK få prøve seg mot Korsvoll, som har prestert godt i 3. divisjon de siste årene. De er også nestfavoritt, bak Lyn, i avdeling 2 i år. AHFK er nok tippet under midten av de fleste i avdeling 3. I denne treningskampen virket det som at det skulle vært motsatt.

Allerede etter 15 minutter ledet bortelaget 2-0 etter scoringer av Hans Christian Bergsjø og Bendik Vestreng. De løp mye mer enn Korsvoll og de ville mer. AHFK kom også uten sitt suverene spisspar Svardahl og Østengen. Vestreng-brødrene, Ola og Bendik, gjorde en stor innsats som spisspar og de skapte mye mot Korsvoll stoppere. Spesielt Bendik (18) ser ut til å ha hatt et nytt steg i vinter. Med fart og trøkk plaget han de rutinerte bak hos Korsvoll.

Bendik Vestreng setter inn 2-0 til AHFK (Foto: Espen Bråthen)

Det var rett og slett stor forskjell på lagene. AHFK tråkket til i duellene og plaget Korsvoll. Et Korsvoll som liker å trille ball, men fikk ikke tid til det i denne perioden. AHFK burde ha scoret både to og tre til før timen var spilt.

Etter en times tid la AHFK seg litt lavere, noe som tok Korsvoll inn i kampen igjen. De fikk litt mer rom til å trille ball i - i sin 4-4-2-diamantformasjon, men de skaper fint lite. Ut av det blå kom redusering etter et innlegg som Adrian Thue satte inn. Mathias Hoftvedt reddet godt, trodde jeg, men ballen trillet ned i hjørnet.

Jeg ble overrasket over Aurskog-Høland i denne kampen. De har trent godt, men de er nok på et nivå høyere enn det mange tror. De blir ingen kasteball i 3. divisjon hvis de fortsetter på dette sporet. Eirik Haugen var strålende. Det samme var Martin Fjellheim. På topp syns jeg Bendik Vestreng har tatt et steg eller to.

En annen som var veldig god var dommeren. Han har spilleforståelse og et smil på lur. Veldig bra.

Grinete i Kurlandsparken


Arib Maazouzi i farta (Foto: Espen Bråthen )
Gjelleråsen vant 5-0 mot 4. divisjonslaget Høybråten og Stover fra Oslo. I front stod nye Arib Maazouzi som koste seg hele kampen mot en svak motstander. Han scoret to, men burde sikkert ha scoret 4 og 5 mål. Oslo-laget var et grinete lag, og det ble mye heftig språkbruk og krangling der ute.

Gjelleråsen har nå vunnet fire strake treningskamper og virker å være på god vei til årets 4. divisjon.

Skedsmo vant 4-0 over Sander, etter tre scoringer av Didrik Mostue. Eidsvold Turn tapte 0-2 mot Oppsal og FuVo tapte 0-2 mot Kolbu.

Noen bilder:


2 kommentarer:

  1. Greide Bendik og holde seg rolig i kampen, eller kom det neon små utbrudd? Han er jo et suverent talent, får han roet seg ned kan han bli meget god

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg så ikke noe galt fra Bendik - kun god fotball.

      Slett