lørdag 14. februar 2015

Jøran Sandby svarer på kritikken

Det ble noen klare tilbakemeldinger etter mitt hjertesukk angående filmingen til Jøran Sandby i kampen mot AHFK. Jeg ønsker å høre fra Jøran selv om situasjonene – det er rett og rimelig. Og Jøran er klar i sin tale.

Jøran Sandby (t.v) svarer på kritikken (Foto: Espen Bråthen )
Hva mener du om straffesituasjonen?

- Jeg blir hekta når jeg kipper ballen mellom to spillere, og jeg får ikke stått på beina. Jeg har opplagt skuddmulighet. Og syns den er klar. Ikke filming, spontan reaksjon å si ifra når noen sparker deg i beina.
Hva mener du om frisparket før 2-1-scoringen?

Frisparket er klart. Jeg kommer i høy fart og tar ballen, og blir tatt fra siden. Det var innenfor 16-meteren i tillegg. Men det får gå! Er du en som filmer?
Jeg filmer ikke nei.
Hva syns om innlegget mitt om deg tidligere ii dag?
Innlegget er det jo noen som ikke er oppi situasjonen som mener. Så når man vet det ikke er sant går det ganske bra! 

Er du forbanna på meg?

Jeg er ikke forbanna, men syns det er dårlig gjort å skrive at dette har vart i flere år! Og gå til angrep på meg foran alle på lokalfotballen.

Jøran avslutter: - Det var en morsom kamp ihvertfall.

Jeg beklager at Jøran opplevde det slik, og jeg beklager for at det var litt for kritisk. Jeg mener fortsatt at Jøran faller for lett i visse situasjoner, og jeg syns filming er noe herk i dagens fotball. Jøran er sikkert fortsatt irritert på meg, og det forstår jeg. Rømskog er mitt favorittlag nummer to, etter AHFK så vi kommer til å møtes flere ganger på og utenfor banen i år.

Det har også blitt mange gode diskusjoner i dag, og det setter jeg pris på. Jeg ønsker aller helst å slippe anonyme kommentarer her. Jeg biter ikke, så det er bare å bruke fullt navn.

2 kommentarer:

  1. Bra du ihvertfall gir Jøran en mulighet til å svare for seg. Verdens hyggelig gutt og en av de beste fotballspillerne i vår 4. divisjon. Personlig syns jeg han fikk unødvendig hard kritikk. Mvh Jonas.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Jonas, det skulle bare mangle at jeg tok kontakt med Jøran. Han er en sabla hyggelig kar utenfor banen, så det ble en fin prat.

      Slett