lørdag 26. mars 2016

Kåring av Romerikes beste spillere i lokalfotballen - 4. divisjon

Hvilke spillere er de beste i 4. divisjon? Årets divisjon har flere gode lag, og mange gode spillere. Her er min topp 10-liste for 4. divisjon.
Brødrene Hansen, her ved Mads, er på min topp 10-liste for beste spillere i 4. divisjon (Foto: Espen Bråthen )
Hvis 5. divisjon-listen var vanskelig, så er denne listen ufattelig vanskelig. Som nevnt så er årets 4. divisjon en god avdeling, og det er mange spennende spillere. Jeg var nødt til å kutte hardt på den lista jeg startet med som hadde 25 navn. Noen av lagene, og spillerne, kjenner jeg meget godt, mens andre må jeg bruke årets sesong til å bli bedre kjent med.

Les også: Topp 10 spillere i 5. divisjon

Kriteriene er selvfølgelig først og fremst hvor god spiller man er, men det går også på hvordan man utfyller andre og hvor godt man bidrar i laget.

Det er ikke tatt med spillere fra 2. lag.

10. Espen Søgård, Fet
9. Arib Maazouzi, Gjelleråsen
8. Marius Rødsrud, Gjerdrum
7. Jøran Sandby, Rømskog/Setskog
6. Mads Hansen, Raumnes og Årnes5. Christian Gulbrandsen, Skårer

Gulbrandsen er god nok for 2. divisjon - enkelt og greit. Nå er det en stund siden han spilte så høyt, men de ferdighetene han har lever han veldig godt med i 4. divisjon. Bra fart, stor spilleforståelse og generelt stødig forsvarsspiller.

4. Eivind Damstuen, Kløfta

Meget viktig spiller for Kløfta. Kapteinen er en ledertype som tråkker til i dueller langs bakken og i lufta. Scorer også en god del mål både på frispark og på hodet. Mangler litt fart, men det holder i massevis i 4. divisjon.

3. Adrian Tjernsli, Rælingen

En spiller jeg alltid har likt. Startet opp i Frogner, men nå imponerer han i Rælingen. Samspillet med Christoffer Berg har vært godt, og Tjernsli kan skyte Rælingen til seriegull. Teknisk elegant type med bra fart. Moro å se på når han er i draget.

2. Patrick Hansen, Raumnes og Årnes

Tilbake til Årnes fra Kongsvinger. Studier har gjort at han "trapper" ned litt, men trener godt og bra i seriefavoritt Raumnes & Årnes. Sentral midtbanespiller som jobber hardt, fornuftig i pasningsspillet, og passer perfekt sammen med Sondre Fagerli sentralt.

1. Christoffer Blix, Fet

Udiskutabel ener for meg. Bøtter inn mål hver eneste sesong. Prøvespilt både for Fu/Vo og Skedsmo i år, men blir trofast mot Fet. I år kommer de til å trenge han enda mer. Lynrask, herlig venstrebein og en goalgetter i egen klasse i denne divisjonen i år.

Er du enig i listen? Hvem syns du burde være med?3 kommentarer:

 1. Merkelig at R&Å kan ha to offensive spillere på denne listen. De scorer vel knapt mål (?) og blir sett på som et forsvarslag. Vurderes M.Hansen (R&Å) og Sandby (Rømskog) som bedre en Maazouzi?
  Meget spesielt

  SvarSlett
 2. En offensiv ja, og Patrick er viktig defensivt. Årnes har fått bedre organisering med han. Maazouzi spilte nesten ikke fotball i fjor, så han var en av de siste som kom på lista. Sandby har mer spisskompetanse, og Hansen meget viktig for laget - altså bedre enn Maazouzi. Men lesser Maazouzi inn mål for GIF i år kan han passere de fleste på lista.

  SvarSlett
 3. Kjenner for lite til Hansen og Sandby, men om Arib er motivert (og det ser det lovende ut for at han er) så skal øvrigheten slite med å rekke han til knærne denne sesongen!

  Forøvrig flere på årets Gjelleråsen lag som er skikkelig på gang, så ser frem til kåringen årets lag settes opp etter serieslutt :-)

  Nå braker det snart løs, gleder meg greit kjenner jeg!

  Raymond
  GIF

  SvarSlett