fredag 25. mars 2016

Kåring av Romerikes beste spillere i breddefotballen - 5. divisjon

Lokalfotballen kårer de 10 beste spillerne i breddefotballen på Romerike. Det er mange gode spillere i 3. divisjon og ned til 5. divisjon, så det har vært en vanskelig øvelse. Først ut er 5. divisjon.
Ayoub Blomberg er en av 5. divisjons beste spillere i 2016 (Foto: Espen Bråthen )
Jeg har satt opp en god liste og plukket de ned til ti spillere for hver enkelt divisjon - 3. divisjon til og med 5. divisjon. Fokuset har rett og slett vært dagens ferdigheter og egenskaper. Det vil si rett og slett hvor god man er, og hvor viktig man er for laget.

Den første listen er for 5. divisjon. Flere tradisjonsrike klubber i avdelingen, og dermed også flere spennende spillere.

Det er ikke tatt ut spillere fra 2. lag.

10. Thomas Kopperud, Åkrene
9. Christian Sørevik, AFSK
8. Petter Larsen, Fjellhamar
7. Alexander Birkeland, Flisbyen
6. Patrick Stensrud, Flisbyen

5. Kim Schøne, Sørumsand

Dønn solid midtstopper. Kompromisløs og sterk i dullene. Har ålreit hurtighet, og bra med ballen. Spiller mest midtstopper, men kan også brukes sentralt på midten.

4. Bendik Onsum, Fjellhamar

Talent som har flyttet hjem til Fjellhamar fra Lørenskog. Spilte mye 4. divisjon på opprykkslaget Lørenskog 2. Spilt mest back, men kan like så godt brukes som stopper og sentral midtbane.3. Håkon Lundberg, AFSK

Blitt "omplassert". Var en målfarlig midtbanespiller, men var strålende som midtstopper hos Fet i fjor. Er hentet tilbake til moderklubben AFSK i år, og har allerede imponert hjemmelagets supportere med sitt trøkk i spillet.

2. Ayoub Blomberg, AFSK

Den mest spennende av alle AFSKs signeringer foran sesongen. Er teknisk slepen, og har et fantastisk godt venstrebein. Han får så trøkk i den ballen så jeg er glad jeg ikke er keeper i 5. divisjon i år. Mangler litt tempo, men tar igjen det i forståelse.

1. Kim Hunstad, Fjellhamar

Klassestopper - rett og slett. Rydder veldig godt bak som midtstopper med hodestyrke og trøkk. Er også veldig farlig på offensive dødballer. Det blir headet noen baller bak motstandernes keeper i år også i kampen om opprykk for Fjellhamar.

Er du enig i listen?
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar