mandag 4. april 2016

Målfest på en mandag

Målfester liker vi. Spesielt på en mandag. Det var 1.serierunde for 4. og 5. divisjon i kveld, og det var både forventede seire og noen skikkelige overraskelser.
Magnus Iversen (t.v) scoret for Eidsvold i en imponerende kamp mot Skedsmo 2 i kveld (Foto: Espen Bråthen)

Vi tar det sånn tålig kronologisk. I 4. divisjon kom det et par skikkelige overraskelser. Fu/Vo 2 kom med et sterkt lag til Gjerdrum. Rolf Hushagen og gultrøyene ville vise seg frem, og det gjorde. Hushagen banket inn tre mål, og hjemmelaget vant 3-1. Henning Torgnesskar scoret Fu/Vos mål.

- Veldig fornøyd med gutta i dag. Duellen da tenna røyk blir litt symbolet på innsatsen vi la ned, sier Gjerdrums trener, Ola Jørstad. Episoden med tenna var at 15-åringen Mathias Aadnøy ble sendt med ambulanse for å sjekke ansiktet etter en smell. Heldigvis for unggutten var det "bare" to brekte tenner.

Skårer holdt unna Gjelleråsen
Den andre overraskelsen, som egentlig ikke er noen stor overraskelse, var at Skårer vant 3-2 over Gjelleråsen. Grønntrøyene tok oppskriftsmessig ledelsen ved Joakim Hjelkerud. I den perioden styrte Gjelleråsen det meste og burde ha satt en eller to scoringer til. Skårer takket og bukket og smalt inn tre mål. Like før slutt fikk man se Arib Maazouzi på godt og vondt. Først reduserer han til 2-3, før han får sitt andre gule kort og dermed rødt kort. Skårer fikk også et rødt kort på slutten.

- Vi skaper seks store sjanser i 1. omgang og kampen bør punkteres. Vi får deppe i kveld, også får vi analysere og bygge på det positive inn mot Skedsmo neste mandag, sier Gjelleråsens trener, Robin Ødegård, til Lokalfotballen.

På Skedsmo stadion kom hjemmelaget med et slagkraftig lag. Flere mann med mange kamper i 3. divisjon. Dette trodde jeg kom til å bli en grei seier til hjemmelaget. Men, en serieåpning er alltid spesiell. Skedsmo 2 hadde mye ball, men Eidsvold var de effektive og målene rant inn.
Eidsvold tar ledelsen 1-0 med nye Robin Limbodahl, og Stian Halberg setter inn 2-0 til EIF etter halvtimen. Mergim Shurdhiqi reduserer like før pause. Stian Skyttersæter gir bortelaget 3-1 etter en keepertabbe. Skedsmo gir seg ikke, og Christian Bjerkenes reduserer til 2-3 på straffe. Kvarteret før slutt scorer Skyttersæter igjen. Bloggens favorittspiss på Øvre, Magnus Iversen, avgjør kampen da han stupheader inn 5-2 til EIF. Imponerende!

Sånn skal det høres ut i EIF-garderoben etter kamp! Seks sekunder som beskriver stemningen etter 5-2-seier mot Skedsmo 2 :)

Posted by Eidsvold Idrætsforening Fotball on Monday, April 4, 2016

Et annet Eidsvold-lag som vant i kveld var Eidsvold Turn 2. De vant 4-1 over Rømskog/Setskog. Eiven Solberg 2, Woldsnes og Davidsen scoret for Turn-rekruttene.

Mye mål i 5. divisjon

I 5. divisjon herjet Flisbyen borte mot Nannestad. De vant hele 10-1. Alexander Birkeland 3, Andreas Sannerud, Magnus Bystrøm Lie 3, Joakim Berg 2 og selvmål scoret målene til Flisbyen.

På Bjørkelangen rivstartet Skedsmo 3 mot Aurskog-Høland 2. To forsvarstabber utnyttet Skedsmo 2 til det fulle og opp i 2-0 etter bare ti minutter. Hjemmelaget tok seg sammen, og til slutt vant 4-2. Målscorer var Jonas Grahn 2, Fredrik Sether og Marius Kolstad for AHFK 2.

Herlig mandag. Tusen takk for oppdateringer. Det er så herlig at lokalfotballen er igang igjen.