mandag 28. mars 2016

Kåring av Romerikes beste spillere i lokalfotballen - 3. divisjon

Nå er det kåring av de beste i lokalfotballen, altså 3. divisjon. Dette føler jeg er mer alvor, og dermed mer vanskelig. Uansett, her er mine topp 10 spillere i 3. divisjon.
Kim Brenna er på min liste over ti beste fotballspillere i 3. diivsjon (Foto: Espen Bråthen)
5. divisjon var en lek og 4. divisjon litt mindre alvorlig, hvis man sammenligner med 3. divisjon. Her føler jeg det litt på kropp og sjel, og det er mer "alvor" bak en slik liste. Det var en lang liste i utgangspunktet her også, men er man nødt til å kutte så kutter man. Her er mine ti beste fotballspillere i 3. divisjon.

Les også: Topp 10 4. divisjon - Topp 10 5. divisjon.

Det er ikke tatt med spillere fra 2. lag.

10. Håkon Bråthen, Fu/Vo
10. Eirik Haugen, Aurskog-Høland
9. Jørgen Sandberg, Fu/Vo
8. Andreas Castilla, Skjetten
7. Simen Rustadbakken, Skedsmo
6. Jon Erik Økland, Eidsvold Turn

5. Lars-Eirik Svardahl, Aurskog-Høland

Ser enda bedre ut i vinter enn tidligere. Rask, ballsikker og utfordrer hele tiden. Nå har han operert bihulene også så nå er kapasiteten enda høyere. Blir viktig for Aurskog-Høland i år - sammen med spissmakker Østengen.

4. Martin Trøen, Eidsvold Turn

Ble overrasket da han kom hjem i fjor. Klarte ikke å redde Eidsvold Turn til tross for mye bra spill, og en god del scoringer. I 3. divisjon er han en klassespiller med sin forståelse, teknikk og avslutninger.

3. Kim Brenna, Fu/Vo

Måkte inn mål for Fu/Vo i fjor. Han er ikke bare rask, men også smart i bevegelsene og en god avslutter. Hatt litt trøbbel med skader siste året, men i god form blir det nok 30 mål i år også.

2. Kristoffer Langerud, Skedsmo

Hele divisjonens beste stopper? Kraftfull i spillet, samtidig god nok hurtighet og bra med ballen. Herlig i taklinger og farlig på offensive dødballer.

1. Didrik Mostue, Skedsmo

Tilbake i Skedsmo. Har en målsetting om to mål per kamp. Det verste er at han kan klare 50 mål denne sesongen. Har scoret mye i vinter denne kraftspissen som både kriger inn mål og avslutter etter gode angrep. Enkelt valg!

Puh, det var det. Det var mange om beinet her. Bjerkestrand, Eriksen og Kordahl på Skjetten. Østengen, Kopperud, Hoftvedt, og Østengen på AHFK. Tran og Kolbjørnsrud på Turn. Severeide, Linstad, Moltzau og Hagerup på Fu/Vo. Hovland, Knudsen og Blaker på Hauerseter. Mulig jeg har glemt noen også.

Er du enig i listen? Hva er din topp 10?


Les også: Topp 10 4. divisjon - Topp 10 5. divisjon.

4 kommentarer:

 1. Hauerseter topplag i 3 år på år. Og ingen med. AHFK nyoprykka og hele laget er nesten med. For en fjolseliste.

  SvarSlett
  Svar
  1. De beste som har løfta Hauerseter er borte. Hadde Remi Røed, Christoffer Haugen og Willy Zamble (var ikke klar da lista ble laget) fortsatt spilt for Hauerseter hadde de vært med.

   Nesten hele laget til AHFK? Håpløst av deg, og sier vel hvor useriøs du er. Gjerne sett opp din egen liste.

   Slett
 2. At Jon Erik Økland ikke er høyere er for meg et stort spørsmålstegn. I tillegg kunne vel noen fler fra Turn nådd topp 10 her vel? Kolbjørnsrud? Tran?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er mulig at han skulle vært høyere. Det er slik jeg så det da jeg laget listen, og med litt flere Turn-kamper kan listen fort endre seg til i høst. Kolbjørnsrud, Tran og Kristengård er typer som også sikkert like gjerne kunne vært med. Morsomt å se Kristengård i går kveld.

   Slett