lørdag 5. mars 2016

Aurskog-Høland kriget best mot Skjetten

Det ble en tøff og rotete batalje mellom Aurskog-Høland og Skjetten i lørdagens kamp. Hjemmelaget vant 2-0.
Eirik Haugen (t.v) og Andreas Eriksen hadde flere tøffe dueller i treningskampen mellom Aurskog-Høland og Skjetten (Foto: Espen Bråthen )

På Høland stadion barket de to 3. divisjonslagene sammen, og det ble en kamp uten noe finspill. Skjetten kom uten balltriller Andreas Castilla, og la opp spillet deretter. For Aurskog-Høland var spissparet Svardahl og Østengen tilbake etter sykdom og skade.

Allerede fra start ble dette en skikkelig batalje. Hjemmelaget slo mye langt, og slik spilte også Skjetten - med flere lange baller på Andreas Eriksen. Da ble det mange dueller, og det ble en håndfull for dommeren. Ettersom duellene haglet ble det nok gjort noen småfeil av dommeren, og det hjalp ikke på stemningen. Den sinteste av alle var Robin Daly på Skjetten. Han kjeftet på dommeren i hele kampen - til han ble utvist i starten av 2. omgang. Steffen Husum var også heldig at han ikke ble sendt av banen etter en stygg takling på Stian Skjeggenes. Det samme gjaldt Lars-Petter Østengen som satte albuen i Skjettens prøvespiller Moa Abshir. Abshir ble i dag også klar for Skjetten. Han er en god stopper som er rask og god i duellene. Men, han er sikkert litt svimmel etter Svardahl herlige finte og tunnel på stopperen i dag.

I den sjansefattige førsteomgangen hadde Daly en stor sjanse, og Svardahl burde utnyttet sin store sjanse bedre.

Alvorsprat

Foran andre omgang tok dommeren til seg begge lags kapteiner, Lars Kopperud (AHFK) og Andreas Eriksen for en alvorsprat. Kapteinene sa ifra til spillerne, men det tok to minutter så smalt Lars Jappe (ny fra Skedsmo til Skjetten) knottene inn i låret til Svardahl bakfra.

Hjemmelaget "svarte" ti minutter etter pausen. Et godt innlegg ble rotet bort av Skjettens keeper. Først var Bendik Vestreng på returen, men den ble reddet på streken, før Ola Vestreng dyttet ballen i mål. 1-0 til hjemmelaget.

Minuttet etter Robin Daly ned en AHFK-spiller på midten, og dommeren hadde ingen valg. Rødt kort og ut med midtbanespilleren.

Etter dette kjører AHFK kampen en periode, men Skjetten spilte meget godt med ti mann utover i omgangen. Bevegelsene ble bedre, og spesielt Jonas Kordahl begynte å ta tak. Åtte minutter før slutt punkterte Eirik Haugen kampen med en god heading etter et strålende innlegg av Joar Akselsen.

Det ble litt mer grums før dommeren blåste av kampen, og det endte 2-0 til Aurskog-Høland.

Skedsmo tapte 1-3 mot Oppsal i dag, og AFSK banket Åkrene 10-0. Kløfta slo Kongsvinger Fotball 4-3, og Fet slo Ull/Kisa jr 6-3.