lørdag 11. juli 2015

Statistikk i 4. divisjon for vårsesongen

Vårsesongen er nå ferdig. Det har vært en strålende vår, og her kommer alt du trenger å vite.

Aurskog-Høland leder serien halvveis (Foto: Espen Bråthen )

Det har vært en fartsfylt vårsesong med mange mål, og noen overraskelser. Aurskog-Høland feide Fet av banen i siste kamp før serien, og de leder nå serien med to poeng. På tredjeplass henger Lørenskog 2 godt med. Her er en god del statiskk.

Frode Sanderlien Fet 6

De tre på topp kjemper en hard kamp. Ingen av de scoret i den siste serierunden. Bak jakter også en god trio. Østengen med sine 13, Idrissi med 12 og Nordby med 10. Denne kampen gleder jeg meg til å følge i høst.

På fotball.no står Østengen med 12 mål. Det er feil. Han scoret AHFKs mål mot FFK, og ikke selvmål. Rødsrud står med ti mål der, men det var Magnus Iversen som scoret det ene målet mot Fet.

Det er scoret 424 mål denne vårsesongen. 216 av hjemmelaget og 208 av bortelaget. Det gir også et målsnitt på 4,66 mål. Nullen har blitt holdt av lag 28 ganger. Det er scoret 189 mål i førsteomgang og 235 i den andre omgangen. 50 av målene har kommet de siste fem minuttene i kampene.

Det raskeste målet har Wazgel Saleh scoret. Han scoret allerede etter 25 sekunder mot Nannestad.

Det er spilt 91 kamper. 39 hjemmeseire, 14 uavgjort og 38 borteseire. Seks ganger er resultat blitt 1-1, mens 2-1 og 3-1 har blitt resultatet i fem kamper hver seg.