onsdag 4. november 2015

Årets lag 4 divisjon

Det var mye moro i 4. divisjon. Aurskog-Høland var klart best, med Lørenskog 2 og Fet som gode bak der. Her er årets lag.
Håkon Lundberg (t.v) og Lars-Eirik Svardahl er på årets lag i 4. divisjon (Foto: Espen Bråthen )
Det er, som nevnt for 5. divisjon, en veldig vanskelig øvelse. Jeg har sett mange kamper, men må også se an sosiale medier, kampreferat, rb.no/lokalfotball, og folk jeg snakker med.

Årets lag i en meget offensiv 3-4-3:

Mathias Hoftvedt/Jonas Hemmingby
Jeg klarer ikke å skille disse to. Hoftvedt slapp inn færre mål, men Hemmingbye ga AHFK de ekstra poengene som ga de opprykk. Begge er treningsivrige og ledere.

Lars Kopperud, AHFK.
Kapteinen har spilt samtlige minutter denne sesongen. Er stødig som få. Mangler litt fart, men tar igjen mye på grunn av spilleforståelse. Kåret til spillernes spiller i AHFK i år. Seks scoringer.

Eirik Haugen, AHFK.
Det blir mye AHFK. Det fortjener de i år. Haugen har løftet seg stort fra fjoråret. Mye bedre trent denne sesongen, og er sammen med Kopperud dønn solide. Fem scoringer

Håkon Lundberg, Fet
Den beste i forsvarsrekka til Fet. Har tempo, god på hodet og bra ballspiller. Er farlig på dødballer og har scoret fem mål. 16 scoringer fra forsvarsrekka lar seg høre på disse tre.


Henrik Jensen, AHFK
Årets spiller i AHFK. Ble dratt ned som back da Christian Helbostad skadet skulderen. Er rask og teknisk, pluss at han har en helvetes kondisjon. Bidratt med tre scoringer i år.

Sondre Fagerli, Raumnes og Årnes
En herlig type som har vokst denne sesongen. Det gode venstrebeinet har gitt mange målgivende og noen scoringer. Ung og fremadstormende, og blir viktig neste sesong.

Martin Vestreng, AHFK
Strategen på AHFKs midtbane. 14 mål som sentral midtbanespiller sterkt. Han har enda flere målgivende. Fått et meget godt samarbeid med spissene.

Lars Eirik Svardahl, AHFK
25 mål og 25 målgivende lar seg høre. Også involvert i mange mål som tredjesist på ballen. Har fart, driblesterk og i år har han spilt ballen mye mer også. Perfekt spisspartner til Østengen. Alle målene er spillemål ettersom Vestreng og Østengen tar straffer og frispark.


Andreas Skattum Nordby, Lørenskog 2
Spilt mye 4. divisjon og øst inn mål. Fikk noen mulighet i 2. divisjon også og det ble ok med scoringer der også. Ung og veldig lovende. Vi får håpe han slår igjennom på a-laget. Han endte opp med 24 mål på 20 kamper.

Lars-Petter Østengen, AHFK
Har øst inn mål, selv om han har vært skadeplaget denne sesongen. 26 mål på 19 kamper, og i noen ble han byttet på grunn av utfordringene med låret. Er sterk, teknisk og uhyre sikker foran mål.

Christoffer Blix, Fet
Årets toppscorer i 4. divisjon med 29 mål. Rask og et herlig venstrebein. Har så å si på egenhånd holdt Fet med i opprykkskampen. Er strålende på dødballer også.

Benken:

Stian Skjeggenes, Vetle Rygh, Walid Idrissi, Vegard Aaserud, Martin Mathisen, Mads Hansen, Halfdan Roth og Jøran Sandby.

Årets spiller: Lars-Eirik Svardahl.
Årets toppscorer: Christoffer Blix.
Årets yngste målscorer: Casper Sletten, Kløfta.
Årets raskeste mål: 20 sek, Saleh, Kløfta.
Årets unge spiller: Ola Vestreng.
Årets trener: Arne Henrik Vestreng.

Høyeste publikumstall: AHFK - Rømskog 550 tilskuere

Årets dommer: Mahir Cagatay. Har tatt to steg i år. God dialog med spillerne. Dømmer 3. divisjon nå etter gode kamper i 4. divisjon.Er du enig? Hvem kunne du tatt med hvis du ikke er enig?

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 2. Jøran Sandby burde kanskje vært nevnt med skade(!) som en utfordrer til spissplassen. Noterer meg dog at han er satt på benken.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde Jøran fortsatt som på våren hadde han nok vært med ja.

   Slett