tirsdag 19. august 2014

David mot Goliat på Setskog

I "alle" år har Aurskog/Finstadbru vært Goliat, og Rømskog/Setskog David. Nå er det snudd helt på hodet, og hjemmelaget er nå favoritter mot tidligere storebror AFSK.

Jøran Sandby og R/S ønsker revansje mot AFSK. (Foto: Espen Bråthen )
Lokaloppgjøret sparkes igang på Setskog stadion torsdag klokken 19:00. 

Hjemmelaget, som spiller både på Rømskogbanen og Setskog stadion, har overrasket de fleste og med en strålende start på høstsesongen har de klatret opp til 6.-plass. De er kun tre poeng bak Åkrene som ligger på 3.-plass. Årsaken til suksessen har vært entusiasme og vinnervilje. Det har gitt de god flyt i flere kamper i år. Nå er de også tålig skadefrie.

For bortelaget er det helt motsatt. De tok en fin seier mot Gjelleråsen, men var tilbake i samme triste spor mot Åkrene. Nå venter tre tøffe bortekamper for grønntrøyene - først R/S, så Årnes og til slutt mot rivalen AHFK. Det ser ut som om tre lag rykker ned fra 3. divisjon nå, og da er AFSK ille ute. Det er fem poeng opp til Kløfta på sikker plass. Dette er tredje året AFSK kjemper om nedrykk, så får vi se om de klarer seg i år også. De må begynne å vinne kamper, og hvorfor ikke starte med å slå Rømskog/Setskog.

AFSK vant vårkampen
I oppgjøret på Aursmoen i vår vant AFSK 3-2.  Kenneth Wauer senket skauingene med sine to mål. Han har hanglet litt den siste tiden, så det blir spennende om AFSK får med seg en spillesugen Wauer til Setskog. R/S hadde nok fortjent å ta med seg ett poeng fra den kampen.

300 tilskuere?
Du er herved invitert til Setskog stadion. De tre første lokaloppgjørene mellom lag i Aurskog-Høland ble store tilskuersuksesser. Det var cirka 800 tilskuere til sammen på de tre kampene, og det er imponerende. Den trenden håper jeg fortsetter nå i høst. Rømsjingene og setskauingene har alltid vært flinke til å komme på kamp, og det forventer jeg også denne gangen. Klarer man over 300 tilskuere tro? Møt opp og støtt lokalfotballen.

I morgen får dere en god gammeldags børs av forventet startellever. Det blir også en oppdatering på statistikk og kamper etter serierunde 16 snart.

Hvem tror du vinner?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar