lørdag 9. august 2014

Svekket AHFK mot Kløfta

Skal AHFK henge med i toppen er de nødt til å slå Kløfta i dag. Det må de gjøre uten flere sentrale spillere.

Lars Kopperud og AHFK trenger tre poeng i dag. (Foto: Espen Bråthen )
Martin Vestreng er ute med sykdom, Lars-Eirik Svardahl er på ferie og Stian Skjæggenes soner for tre gule kort. I tillegg sliter førstekeeper Ahmed Jouini med kneet sitt, så det ser ut som om RUne Hoftvedt må stå. Dermed starter AHFK med følgende lag:

Rune Hoftvedt, Lars Kopperud, Bård Kolstad, Inge Olberg, Tormod Bjerkrheim Sørlie, Henrik Jensen, Vegard Aaserud, Steffen Krogstad, Piotr Smolec, Eirik Haugen og Lars-Petter Østengen.

Kløfta har som vanlig satt opp laget sitt hulter til bulter så det er vanskelig å lese hvordan de stiller. De mangler kaptein og midtstopper Eivind Damstuen i dag.

Mitt tips: 2-2. Adam Olsen og Sarken Saleh for Kløfta. Østengen og Smolec for AHFK.

Kamptstart er 14:00.

Skårer mot opprykk
De spilles to kamper til denne lørdag. Skårer tar i mot Sørumsand på Skjetten stadion. Skårer gjør kun en endring fra forrige kamp. Ballangby kommer inn som keeper. Med seier i dag vil de ligge sju poeng foran tredjeplassen i avdelingen, og de cruiser mot opprykk. De tar også serieledelsen med seier. Keepebytte er det også for SIF. Daniel Engen kommer inn for Truls Nomerstad. I dag er det også tre blad Nazari med for SIF. Beshad og nye Marco starter, mens Delshad er på benken.

Mitt tips: 3-1. Skårer er i flyten om dagen. Trener Smaadahl går for opprykk. Larsen X 3. To for Kristoffer og en for Petter. Ochmanski for SIF.

Kampen starter 14:00.

Eidsvold IF spiller hjemme mot Raumnes & Årnes. Begge lagene stiller gode lag.

Mitt tips: 3-2. EIF må skjerpe seg. Tror de vinner denne. Espen B. Ottensen, Iversen og Soltvedt. Javed og Tønnesen for R&Å.

 Kampen starter 15:00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar