tirsdag 22. mars 2016

Mye på spill i 2. kvalikrunde til NM for de lokale lagene

2. kvalikrunde til NM er viktig for lagene fra Romerike, om ikke blodig alvor så er det mye som står på spill – og ikke minst mye i potten.

Seks lag fra Romerike er klare for 2. kvalikrunde til NM i fotball. Det ble to lokaloppgjør og to lag som møter motstand utenfor Romerike. Fu/Vo tar i mot Skjetten og Skedsmo møter Eidsvold Turn, mens Hauerseter møter Flisa og Aurskog-Høland får besøk av Grei.
Kamper:

Aurskog-Høland – Grei

Kampen spilles allerede tirsdag 22. mars på Høland stadion. Hjemmelaget har fått tilbake keeper Mathias Hoftvedt, men toppscorer Lars-Petter Østengen fortsatt er skadet. Et plaster på såret for han er at han ble pappa for første gang denne uken. Ellers ser laget til AHFK bra ut, men de må to hakk opp fra 1. kvalikrunde mot Raumnes og Årnes. De skapte mest, men var svake i etablert spill.
Her slår de nedenfra mot en motstander som spiller 4-3-3 og mye ballhold. Greis nye trener Sami Sakka har tatt med seg flere av Røa-spillerne han trente i fjor, og de ser sterke ut på papiret.

Mitt tips: 50-50

Nordicbet har flere spill ute på denne kampen. Det er en vidåpen kamp, så vanskelig å finne et spill. Kanskje kjøre en H på +1 AHFK. Dette blir jevnt tror jeg.

Fu/Vo – Skjetten

Reprise fra fjoråret. Det ble et cupdrama da Fu/Vo vant etter mye spenning og blant annet tre røde kort. Det kan skje i år også, ettersom det er så mye i potten. Fu/Vo vant greit mot Rømskog/Setskog i første kvalikrunde. For Skjetten var det enda enklere etter 12-1 mot et svakt Rælingen.

Jeg kommer tilbake til tips og mer om lagene ettersom kampen spilles 30. mars.Flisa – Hauerseter

Hauerseter reiser til Hedmark for å møte Flisa. De er seriekollegaer i avdeling 3 i år, og dette blir første kraftprøve. Hauerseter vant cupkampen for to år siden, men etter det har ting skjedd. Flisa har trappet opp satsingen sin, og de blir et topplag i avdelingen. Hauerseter har fått inn Vegard Hokstad som trener, men stallen er svakere enn i fjor på grunn av at Willy Zamble og Kristoffer Haugen er borte. De har fått inn noen nye spennende i det siste, og Hauerseter blir nok bedre enn først antatt.

Denne kampen spilles også 30. mars, så tips kommer etter påske.

Eidsvold Turn - Skedsmo

Her ligger det an til et herlig cupoppgjør. Begge lagene har ambisjoner om å vinne hver sin avdeling i 3. divisjon – henholdsvis avdeling 3 og avdeling 9. Skedsmo har som nevnt tidligere hentet inn Mostue, som banket inn fire mål i 6-0-seieren mot i forrige runde, og to-tre spillere til som vil heve Skedsmo. Eidsvold Turn har mistet et par viktige brikker, men ser sterke ut uansett i treningskampene. De feide Skårer av banen med 5-0 i første runde.

Kampen spilles 1. april og tips kommer når det nærmer seg.Det er perfekt at kampene er blitt spredd, fordi da blir det mer fotball på meg. Jeg kommer til å følge alle kampene tett. I potten ligger kamp mot Lillestrøm, Vålerenga eller Stabæk. Det betyr gode inntekter og masse fotballmoro for de lokale lagene.

Hvem fortjener å møte LSK i år?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar