mandag 27. april 2015

Ny seier til Rømskog mot Eidsvold - Skedsmo imponerer

For tredje gang slo Rømskog Eidsvold på tre kamper. Skauingene ville litt mer i en svak fotballkamp på gresset på Setskog.
Viktor Nilsen jubler for sin 2-1-scoring mot Eidsvold. (Foto: Espen Bråthen )
Sola strakk seg utover banen, men det var kaldt som rakkern. Jeg håpet på en god runde med gladfotball. På en ålreit, men litt humpete, bane var det feilpasningene som florerte. De store målsjansene uteble foran de 60 tilskuerne. Lavt tilskuertall for en gangs skyld. Neste hjemmekamp er 11. mai mot nabo AHFK, da satser vi på flere.

Etter 35 minutter kom kampen første scoring. På et langt innlegg var Martin Andresen (nei, ikke han) høyest og ballen datt ned til Otto Dahl. Den gode midtbanespilleren dunket ballen i mål. Seks minutter senere ledet Rømskog 2-1. Først gjør GLenn Wilsgård en svak involvering, slik at Eirik Bergsjø får pirket inn utligningen. Rett etterpå løp banens beste Torbjørn Dahlum Nilsen fra midtbanen. Bergsjø tupper den ballen videre, og plutselig er Viktor Nilsen alene med keeper. Han setter den fint nede i hjørnet til Wilsgård.

Eirik Bergsjø utligner for Rømskog/Setskog. (Foto: Espen Bråthen )
Ved pause måtte Eidsvolds Stian Halberg kaste inn håndkleet også. Mange viktige forfall for EIF, men sånn er gamet. Rømskog tok mer og mer over i andreomgangen, og det er fortjent når Jøran Sandby setter inn 3-1. Det var Sandbys åtte scoring på fire kamper denne sesongen. Greit snitt. Inn kom en annen målsnik. EIF-trener Eirik Soltvedt kastet seg selv innpå tjue minutter før slutt, og han skapte to store sjanser. Det ene skuddet gjorde Rømskog-keeper Håkon Berger en fantastisk redning på.

Jøran Sandby legger på det til 3-1 mit Eidsvold. Sin åttende scoring i år. (Foto: Espen Bråthen )
Kampen ebbet ut med noen småsjanser til begge lag, men det ble 3-1 til hjemmelaget.

Storseire

På Rolvsrud feide Lørenskog 2 over Nannestad. Det ble hele 12-3 til hjemmelaget.

På Skedsmo kunstgress ble det også en storseier. Tommy Stovners gutter har imponert denne seriestarten, og et sterkt Strømme 2-lag ble sendt hjem 2-6 i sekken.
- Det er vel en kamp vi styrer greit i 75 minutter. Siste kvarteret av 1.omgang var vi ikke spesielt bra. Vi dreper kampen med to raske scoringer i starten av andre. Og fortsetter å skape gode sjanser kampen ut, sier Skedsmos midtbanemotor, Simen Rudstadbakken. Han stod for en scoring selv, og Christian Bjerkenes, Mergim Shurdhiqi 2, Kristoffer Langerud og Stian Hagen scoret de fem andre. Nå er Skedsmo serieleder.

Også Ull/Kisa 2 tok en viktig trepoenger mot Ottestad. Gultrøyene vant 4-1, og målscorere var Jonas Fjeldberg, Adrian Hagerup og Bjørn Harstad 2. Det gikk ikke like bra for Rælingen, som noe overraskende tapte 0-3 mot HamKam 2. Det ble også stryk for Skjetten i hjemmekampen mot Kongsvinger 2. De tapte 1-3 for rødtrøyene.

Bilder (det kommer flere bilder i morgen):
1 kommentar: