lørdag 18. april 2015

Tips for serierunde 2 i 3. divisjon

Sola skinner, og det er flere spennende lokale oppgjør i dag. Jeg tar turen til Oppaker for å se Fu/Vo mot Skedsmo. Her er mine tips.
Petter Linstad og Fu/Vo går for tre poeng mot Skedsmo. (Foto: Espen Bråthen )
I tillegg til kampen på Oppaker spilles Rælingen - Gjerdrum og Grue - Hauerseter. På mandag spilles Strømmen 2 mot Skjetten og Lokomotiv Oslo mot Ull/Kisa 2.

Mine tips:

Fu/Vo - Skedsmo

Vi kan vel kalle dette et toppoppgjør allerede. Begge er tippet høyt oppe, og begge vant første seriekamp, Det er litt frustrerende at lagene ikke setter opp sin førsteellever på fotball.no, så jeg har ingen startoppstillinger. De er nok tålig like fra forrige kamp, men jeg tipper Fu/Vos trenere Eivind Emblemsvåg gjør noen endringer. Det var noen som rett og slett ikke var gode nok mot Skjetten. En endring som må gjøres er at kaptein Petter Severeide mangler til dagens kamp. Hvem som kommer inn er usikkert.

Skedsmo tipper jeg kommer med tålig likt lag. Trener Tommy Stovner var ikke kjempefornøyd i kampen mot Grue, men de tok en grei seier. Arven etter Mostue blir vanskelig men både Mergim Shurdiqi og Christian Bjerkenes har spilt bra på topp.

Mitt tips: 3-2. Fu/Vo er solide, og derfor vinner de. Linstad, Brenne og Preben Finstad for Fu/Vo. Shurdiqi og Rustadbakken (str) for Skedsmo.

Rælingen - Gjerdrum

Her har begge lagene lagt ut sin ellever, og det settes pris på. Hos hjemmelaget, som sikkert har LSK i bakhodet, er ikke 15-åringen Jonas Levernes med. De må løfte seg etter kampen mot Hauerseter, og de har et godt nivå hvis alle drar samme retning. Krolikowski og Tjernsli har vært gode i cupen, og de må få med seg Berg og Kent Sellæg.

Gultrøyene fra Gjerdrum har hatt en tålig tung vinter, men det ser ut at redningen kommer i form av Ilias El Hafedi. I fjor banket han inn 12 mål for Skeid i 2. divisjon. Sammen med unge Mathias Duma blir det et spennende spisspar. Gjerdrum har også fått inn Joachim Solheim fra Eidsvold Turn. Han spilte mest for Turn 2 i fjor.

Mitt tips: 3-3. Målfest. Berg, Sellæg og Krolikowski scorer for Rælingen. El Hafedi 2 og Løvseth for Gjerdrum.

Grue - Hauerseter

Her må Hauerseter bare vinne hvis de skal være med i toppen. Zamble fortsetter å score, men mangler fortsatt spissmakker Remi Rød. Hauerseter er solide og trener Karl A. Hovde råder over en stall som blir mer og mer fri for skader. Grue var svake mot Skedsmo.

Mitt tips: 1-3. Zamble 2 og Nygaard for Hauerseter. Kjenner ikke Grue men tipper at Bakåsmoen scorer.

Kampene på søndag og mandag tippes i morgen. Da kommer også tips for 3. runde i 4. divisjon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar