tirsdag 29. september 2015

Tips foran serierunde 23 i 4. divisjon

Nå virkelig begynner det å dra seg til i 4. divisjon. Vi har spenning stort sett over hele fjøla. Hvem rykker opp? Hvem får kvalikk til NM? Hvem rykker ned?
Raumnes og Årnes tok ledelsen mot AHFK i fjor på høsten. Det ble en herlig scoringsgest (Foto: Espen Bråthen ).

Moroa kan du følge her på bloggen utover høsten. Nå er det tid for tipsene foran serierunde 23.

Onsdag

Fjellhamar – Rømskog
Fjellhamar ligger fortsatt i bunnstriden. De må ha poeng her, fordi etter all sannsynlighet så har Gjelleråsen og Kløfta tatt tre poeng denne runden (og det har de gjort). Klubben gjør også alt for at spillerne skal yte litt til. Det blir gratis mat for tilskuere for å få folk på kamp og FFKs beste i kveld får gavekort med verdi på 3000,-. Troppen er også den beste de har hatt i år.

Rømskog/Setskog har hatt en svak høst. Det ser ut som at kvalikk til NM kan rykke. Nå er de faktisk med i nedrykkstriden hvis alt går galt. Til kampen i kveld er fortsatt Marius Heggedal og Jøran Sandby skadet, men ellers ser det bra ut. Jørgen Jovall Dahl flyttes opp som spiss og der har han klart seg bra tidligere.

Seier til Fjellhamar gir 1,80 hos Nordicbet, og det skal spilles. Det syns jeg er en grei odds.

Mitt tips: 2-1. Rangnes og Hunstad for FFK. Kind for R/S.

Skedsmo 2 – Eidsvold IF
Som med Fjellhamar for Skedsmo 2. De ligger tynt an i bunnen. De har det hardeste programmet igjen, og starter med høststerke Eidsvold IF. Og det gjør de noe med i kveld. Førstelagsspillerne Kristoffer Langerud, Nicklas Amundsen og Simen Rustadbakken ble hvilt for førstelaget i går og spiller i dag. I tillegg er Mergim Shurdhiqi med på grunn av soning i går mot HamKam 2.

Bortelaget har derimot et par suspensjoner og noen skader fortsatt, så at dette blir tøft for Eidsvold. Laget er tålig bra uansett så de kommer til å gi Skedsmo 2 en god kamp. Skulle ønske jeg kunne reist dit, men familieplikter går foran.

Mitt tips: 4-2. Shurdhiqi 2, Amundsen og Rustadbakken for S2. Rødsrud og Ihugba for Eidsvold.

Tirsdag:

Gjelleråsen – Nannestad (11-2)
GIF må rett og slett vinne. Og det gjør de mot Nannestad. Gjelleråsen kunne vunnet mot LIF 2 og det er sterkt. De er fortsatt ustabile på grunn av veldig mange juniorer, og mot Nannestad kan det også bli en utfordring. Nannestad var tålig greie mot Aurskog-Høland i forrige runde. Gjelleråsen stiller så og si med sitt beste ser jeg. Nannestad stiller litt svakere enn sist, og mangler blant annet Eriksen.Ingen odds fra Nordicbet her.

Mitt tips: 5-1. Larsen 2, Grandre, Bergseth og Bijmolen for GIF. Blakkisrud

Fet – Fu/Vo 2 (1-0)

Fet ser mye bedre ut nå. De har funnet litt tilbake til gammel oppskrift, og vant greit mot Eidsvold IF. Nå har de også Espen Søgård tilbake. Han har kun en uke med trening i kroppen, men for han burde det holde. Minuset er at Mathias Hoftvedt ikke står på grunn av trøbbel med tommelen. Med poengtapene til AHFK og Lørenskog kan de være kun fem og ett poeng bak de to lagene.Fu/Vo 2 har kun en seier, og det var mot Åkrene, på de siste sju kampene. Det ser ut som at de er ferdige for året. Troppen i dag er stort sett samme som sist da de tapte mot Fjellhamar.

Mitt tips: 4-1. Blix 2, Bergan Foss og Lundberg. Brovold for Fu/Vo 2.

Kløfta – Åkrene (7-0)

Det er som med Gjelleråsen for Kløfta også. De må vinne. GIF har lettere motstand enn Kløfta, men Kløfta banket Åkrene 8-1 i OBOS-cup forrige uke. Kløfta kommer med samme stall og er klare favoritter.Åkrene har nå lagt ut seks spillere. Jeg håper de legger inn flere snart. Åkrene holder godt følge i starten av kampene fordi de har flere gode spillere, men orken er ikke bra så de sliter på slutten. De har hatt oppløftende kamper, men etter i dag tror jeg at de er 100% klare for nedrykk.Oppdatering: Flere på plass for Åkrene nå. Ser ut til at Patrick Ween skal stå i mål. Ellers ser laget greit ut altså.

Nordicbet har Kløfta som favoritt til 1,33 i odds. Det er greit nok. Man må se Åkrenes lag før man spiller her.

Mitt tips: 3-1. Olsen 2 og S. Saleh for Kløfta. Hexeberg for Åkrene.

 Mandag

Aurskog-Høland – Raumnes og Årnes (2-2)
Hjemmelaget må ha to seire til for å klare opprykk. Første test er et Årnes-lag i storform. Trond Lien har endelig fått dreisen på blåtrøyene. De har kun ett tap på siste sju. Det tapet kom i en jevn kamp mot Lørenskog. De slo også Fet enkelt. Nå møter de et AHFK-lag som har sett litt mer menneskelige ut i det siste. Lars-Petter Østengen er fortsatt ute, men nå er Eirik Haugen og Stian Skjeggenes tilbake.

Årnes med bra tropp i og med at Stian Linderoth-Jensen er tilbake i høst. Årnes er blitt mer solide bakover, pluss at de er mer strukturerte fremover. Ikke så naive lenger. Spesielt Sondre Fagerli og Mads Hansen har vært gode – og gode sammen. Dessverre så mangler Årnes Fagerli som har tre gule kort.

Nordicbet har AHFK som favoritt til 1,21 i odds. Det er greit nok, men med Årnes sin storform så kanskje man kanskje kan spille på U til 7,70 i odds.

Mitt tips: 3-2. Svardahl 2 og Vestreng for AHFK. Hansen og Sramek for Årnes.

Eidsvold Turn 2 – Lørenskog 2 (2-1)
Turn kan fortsatt rykke ned, men de er for gode til det akkurat nå. Denne kampen derimot blir for tøff. Lørenskog 2 kjører på videre og det er imponerende. De har en meget bred og god stall.

Mitt tips: 2-4. Gawecki og Halvorsen for ET2. Nordby 2 og Idrissi 2 for LIF 2.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar