tirsdag 29. april 2014

Stortap for AHFK, og kan Rømskog fortsette i samme stil

I gårdagens viktige kamp feide Eidsvold IF beina under AHFK, og de vant med 8-2. Det kunne ha blitt enda flere mål i en morsom kamp - ihvertfall morsom for Eidsvold IF.

Espen Berg Ottesen setter inn 1-0 til EIF. Lars Kopperud og Eirik Haugen klarer ikke takle. Marius Rødsrud ser fornøyd på (Foto: Tom Erik Paulsen)


Nå begynner Eidsvold IF sitt lag å sette seg. Trioen David Jansen (tre mål), Espen Berg Ottensen (ett mål) og Marius Rødsrud (to mål) skapte kaos i det svake AHFK-forsvaret. De løp rundt forsvaret enkelt, gang på gang.

- En merkelig fotballkamp. Vi taper fortjent med det kunne fort ha blitt 4-5 mål flere til hvert av lagene, sier AHFKs trener Bengt Krogstad. Ryktene går at han var fly forbanna i pausen, og det med all mulig grunn etter AHFKs svake forsvarsspill.

Mange mål
Lars Petter Østengen fortsetter å score, og er nå oppe i tre mål på tre kamper. Han er en scoring bak Andreas Eriksen, David Jansen og Marius Rødsrud. På topp av scoringslista er Anders Fagerhus med fem fulltreffere. Det kommer en full statistikk-oversikt etter kveldens kamp, Skedsmo-Rømskog.

- Vi vinner fordi vi var ekstremt godt forberedt til kampen og hvordan Aurskog/Høland kom til å spille. Vi visste om svakhetene deres bak med tempo, og at vi måtte stå opp mot trusselen Østengen og Svardahl som er divisjonens beste angrepspar, sier EIFs trener, Eirik Soltvedt, til bloggen.

Han legger også til: - Vi er i flyt kanskje det beste laget offensivt med Berg Ottesen, Andersen , Rødsrud og Granheim, supplemert med en leken Ali og David på topp, men det er når vi har dagen altså.

Tre strake for Rømskog/Setskog?
I sin første kamp tapte EIF mot Rømskog/Setskog. Den kampen har de lært av i følge Soltvedt. I kveld spiller Rømskog mot bunnlaget Skedsmo 2 , som jeg tipper rykker ned. Stallen til Skedsmo har blitt svekket siden nedrykket og det setter sine spor. De har gått på to klare tap i serieåpningen, begge kampene på hjemmebane.

Rømskog mangler i kveld rutinerte Øyvind Sægrov, men André Sandby er klar for årets første start. Eldstemann Sandby scoret hele fire mål for Søndre-Høland i en kamp forrige uke, som samarbeider med Rømskog i sjette divisjon. Utfordringen for Sandby er å holde seg skadefri. 

Inn kommer også unggutten Vegard Gjelsnesvangen, som erstatter Christian Krogstad. Bakover på banen er Cato Lunde klar igjen til å stå i mål. Det er en jevn keeperduell mellom han og Håkon Berger.

Mitt tips er at Rømskog vinner denne greit, hvis de klarer å opprettholde entusiasmen. Mitt tips er 1-3 og Sandby setter to, og Ole Robert Søbye kommer inn og scorer på frispark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar