mandag 28. april 2014

Årets viktigste kamp - allerede nå

Om noen timer sparkes en av de viktigste kampene i årets 4. divisjon av på Eidsvold. Både EIF og AHFK har hatt en litt trøblete start på sesongen, og i kveld er det viktig med en tre-poenger for å henge seg på i oppryksstriden.
Løsner det for Lars-Eirik Svardahl i kveld mot Eidsvold IF? (Foto: Espen Bråthen)

Ja, jeg veit det er tidlig å komme med en slik kommentar, men for meg så er denne kampen særdeles viktig. Den som vinner henger seg på, og den som taper kommer til å slite litt med selvtilliten framover. Tenke seg til at Sørumsand, AFSK og Rømskog/Setskog kan være foran AHFK etter tre serierunder.

Savner Skjæggenes
Førstelleveren til begge lagene ligger nå klare på fotball.no, og lagene ser nesten toppet ut. En utfordring for bortelaget er at løpsmaskin Stian Skjæggenes er ute med skade. Ungkaren fra Bjørkelangen var AHFKs beste spiller mot Ull/Kisa, og vil bli savnet.


Min favoritt på EIF er ikke i troppen i dag, Magnus Iversen. Han har alltid laget mye trøbbel mot de lokale lagene og vil sikkert bli et savn for EIF. Den nye islendingen Arni Örvasson er trygt plassert på benken.

Litt fakta:
EIF sin toppscorer i de to første kampene er Marisu Rødsrud med to mål.
Ali Darisiro får sin EIF-debut fra start i dag.
EIF har scoret fem mål og sluppet inn fem på to kamper. Sju av målene er kommet i andre omgang.

AHFK sin toppscorer er Lars-Petter Østengen med to mål, begge har kommet i andre omgang. Fjorårets toppscorer i 4. divisjon, sammen med Christoffer Blix, Lars -Eirik Svardahl har ennå ikke funnet nettmaskene.

Mitt tips: 2-3 - jeg satser på at det løsner for Svardahl i kveld. I en jevn og tøff kamp senker Svardahl EIF med tre mål.

Hva tror du resultatet blir?


3 kommentarer:

  1. Det er vel ikke det du tror det blir? Det er vel mer det du håper det blir?

    SvarSlett
  2. Må også si at jeg håper alle lokale lag vinner kamper mot lag fra feks øvre romerike. Det sier seg sjøl.

    SvarSlett