fredag 23. oktober 2015

Ull/Kisa sin skjebnedag

Det blir en meget spennende lørdag for Ull/Kisa. De kjemper om opprykk i 2. divisjon, og de kjemper om nedrykk i 3. divisjon.
Espen Standal (t.h) scorer mot Eidsvold Turn. Nå håper han på å rekke kampen mot Fana (Foto: Espen Bråthen ).
Jessheim-laget går mot en av sine mest spennende lørdager på lenge. A-laget reiser til Bergen for å spille om opprykk til OBOS-ligaen mot Fana. De leder tre poeng foran Egersunds, så det holder med uavgjort for Jonas Olssons lag. Han kan krone en fin sesong for Kisa med opprykk før han reiser tilbake til Sverige etter sesongen. Taper Kisa og Egersunds vinner blir det rogalendingene som rykker opp på grunn av bedre målforskjell.

Blir det Kisa-jubel lørdag?
Ved nesten samme tidspunkt er det elleve andre Kisa-spillere som står foran en helt annen utfordring. De får besøk av Strømmen 2 kl 15:00. Nesten samtidig når a-laget vet om de har rykket opp eller ikke. Den kampen starter 13:00. Dermed må Ull/Kisa sikkert ta noen tøffe valg om hvordan de to forskjellige stallene er.

- Vi reiser til Bergen med en god tropp, og har ambisjoner om å vinne kampen mot Fana, sier Fredrik Vestgård i Ull/Kisa.

Hva er viktigst for dere, opprykk eller unngå nedrykk?

- Begge deler er viktig, men som i de fleste andre klubber er A-laget ledertoget. Troppen til 3. divisjonskampen består i hovedsak av vår U22-gruppe, sier Vestgård. Han informerer også at den gode spissen Espen Standal skal testes kl. 14:00 i dag (fredag).

Scenarioet i 3. divisjon er som følger. 

Det er ett lag som rykker ned fra 3. divisjon som svakeste 11er. Dette skjer fordi det er kun Mjølner fra Nord-Norge som rykker ned fra 2. divisjon. Dette påvirker altså 3. divisjon i avdeling 1 til og med avdeling 10. På denne "tabellen" er akkurat nå Oslo City nederst. Poenget bak Ull/Kisa. Like foran Ull/Kisa ligger Tertnes.

Dette er lagene som kan bli dårligste 11er og rykke ned:

Lag Kamper   Mål  Poeng       Avd.
Express 25 -16 27 5
Namsos 25 -44 27 10
Tertnes 25 -22 25 7
Ull/Kisa 25 -24 25 2
Oslo City 25 -15 24 3

Oslo City skal møte bunnlaget Oldenborg lørdag. Oldenborg sliter om dagen, og de spilte kun med ti mann mot Ready i forrige serierunde i 2. omgang uten å ha fått rødt kort. Jeg håper Oldenborg stiller bra og gir Oslo City en god kamp. Vinner Oslo City MÅ Ull/Kisa vinne mot Strømmen 2, eventuelt at de taper med to mål færre enn Tertnes ettersom de har scoret flere mål. Tertnes er derimot i veldig god form. De har tre seire og en uavgjort på de fire siste. De møter Austevoll som ligger midt på tabellen. Express og Namsos er ikke sikre hvis lagene under vinner.

Dette blir en forrykende lørdag, og jeg følger dramatikken hele dagen. Det blir enten Ull/Kisa 2 - Strømmen 2 eller Hauerseter - Skedsmo på meg.3 kommentarer:

 1. Med det laget Ull/Kisa nå har lagt ut, så bærer det vel rett ned....Håper det forsterkes frem i mot kampstart.

  SvarSlett
  Svar
  1. Strømmen kommer også med et reint juniorlag.

   Slett
  2. Strømmen kommer også med et reint juniorlag.

   Slett