tirsdag 2. september 2014

Aurskog-Høland FK består - ingen navnendring

Akkurat nå avholdes ekstraordinært årsmøte i Aurskog-Høland FK på Høland stadion. Du får resultatet her.

Indre Akershus Blad er på plass.
Forslagsstiller til navnendring er faktisk ikke tilstede her. Det er snodig. Æresmedlemmene kom, via Per Andresen, med navneforslaget. De ser for seg Høland/Bjørkelangen eller Bjørkelangen/Høland. Det er ingen æresmedlemmer fra BSF her!

Leder Odd Arild Kongtorp går igjennom historien. Høland tok initativ til et møte. +-lag var ikke aktuelt. Man ønsket en ny klubb, og at alle klubbene blir med på dialogen. Det skulle gå den riktige veien gjennom fotballgruppene i kommunen.

Alle klubben var med på første møte. Det neste møtet ønsket man å få vite hvem som ønsket å bli med videre. Rømskog var ikke med på det møtet. De syns det var en god ide, men ville drive som i dag. Søndre-Høland mente også at AHFK var bra, men det var litt for tidlig for de. Det samme sa AFSK.

HIL og BSF gikk videre i dialog. De gikk tilbake til hovedlagene, og videre til årsmøte. Det var noen få klager, som var overraskende ettersom man ikke hørt noe i prosessen. Klubben ble til slutt godkjent. Noe som er bra for seniorfotball og aldersbestemt fotball.

Dette var kortversjonen. Den lange får vi ta senere.

Oppdatering: Æresmedlemmene ble ringt opp nå. De trodde møtet var kl. 19:00. Møtet starter når de er ankommet.

Nå starter vi opp igjen, med æresmedlemmer. Det vil komme referat etter årsmøtet.

Oppdatering: Forslaget ble trekt! Helt korrekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar