fredag 26. september 2014

En spennende serierunde

Den 23. serierunden står for tur. Moroa begynner på lørdag, og avsluttes på onsdag.Det er fortsatt kamp om mange viktige plasser på tabellen. I toppen seiler Skjetten sin egen sjø, mens Skårer og Gjelleråsen kjemper om den andre opprykksplassen til 3. divisjon. Skårer kjempet seg tilbake til andreplassen etter å ha snudd 0-2 til 4-2 mot Skedsmo 2. GIF slo Årnes borte. Denne serierunden er det også tøffe motstandere på den andre banehalvdelen. Skårer tar i mot Rømskog+ og Gjelleråsen får besøk av AHFK.

Sammen med AHFK og Rømskog+ kjemper Eidsvold IF og Åkrene om å komme blant de fire beste. Sannsynligvis kun en plass fordi de nok ikke tar igjen Skjetten, Skårer eller GIF. Dessverre for Rømskog+ ser det ut til at de ikke får kvalikk til NM fordi de er et sammenslått lag.

I bunnen tok AFSK en viktig seier, og nå har de heng på Sørumsand. Dessverre for AFSK har de tre tøffe kamper igjen før en eventuell superviktig kamp hjemme mot Sørumsand i siste serierunde. AFSK spiller hjemme mot Skedsmo 2, mens SIF spiller hjemme mot EIF. Det ligger fortsatt an til at tre lag rykker ned fra 3. divisjon, så verken Kløfta, Skedsmo 2 eller Eidsvold Turn 2 kan føle seg trygge.

Lørdag 29. september:

Sørumsand - Eidsvold IF
Hjemmelaget MÅ vinne - enkelt og greit. Men om det klarer det er jeg usikkert på. EIF kommer med en god stall, men de mangler spissene Darisiro og Iversen. Janssen har imponert som spiss i de siste kampene, så det kanskje holder. Kim Schøne er tilbake for SIF og han er deres klart beste spiller. Fokuserer han på fotballen så kan han dra med seg lagkameratene, kanskje også Erfan Kamali som jeg syns har vært håpløs. Han er god med ballen, men løper neste ikke og spiller ballen stort sett for seint. SIF mangler også en storscorer og de blir for lite kyniske. Nå må de bli mer kyniske.

Mitt tips: 1-3. EIF er nok for sterke og vinner på grunn av spisskompetanse. Schøne for SIF. Jansen, Rødsrud og G. Granheim for EIF.

Åkrene - Raumnes & Årnes
Åkrene sliter om dagen. Få spillere, noe som har gjort at de har fire kamper uten seier. Årnes hadde tre strake seire før forrige helgs tap mot gode GIF. Denne kampen kan gå alle veier. Jeg forventer et målrikt oppgjør.

Mitt tips: 3-3. Baybutt, Persson og Köhler for Åkrene. Javed X 2 og Mads Hansen for Årnes.

Søndag 28. september:

Eidsvold Turn 2 - Kløfta
Vinner Turn 2 kan de sikre plassen sin i 4. divisjon. Kløfta passerer Turn med seier. Turn 2 imponerte mot AHFK og snudde til seier. Kløfta hadde god kontroll på SIF, etter hvert. Turn sitt førstelag spiller på lørdag mot Skeid, og det blir spennende å se hvordan lag de kommer med. Alt avhenger av det.

Mitt tips: 2-3. Fryktelig vanskelig. Modal og Kristiansen for ET2. Adam Olsen, Damstuen og Buujupi for Kløfta.

Gjelleråsen - Aurskog-Høland FK
Den 23. serierundes toppoppgjør. Med seier for GIF utfordrer de virkelig Skårer om opprykk, og AHFK kommer til å slite med å komme topp-4. Vinner AHFK denne, så har de et lite håp om opprykk hvis ikke Skårer vinner. Det er to gode lag og de er høstens formlag.

Mitt tips: 2-1. Maazouzi og Hjelkerud for GIF. Svardahl for AHFK.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar