lørdag 20. september 2014

Serierunde 22: Årets viktigste serierunde!

Nå går vi inn i den aller viktigste tiden i 4. divisjon. De nærmeste dagene spilles den "viktigste" kampen for flere av lagene.

Kenneth Bergersen scoret mot Åkrene i vår, men Rømskog tapte 3-4. Blir det revansj? (Foto: Espen Bråthen )

Det er flere toppkamper, og de fire lagene som ligger i bunnen møtes. Jeg tar en gjennomgang.

Lørdag 20. september.

Rømskog - Åkrene
Bortelaget har prøvd å flytte kampen på grunn av mangler på spillere. Det har ikke hjemmelaget gått med på. Dermed kommer Åkrene med Bjørnar Sollie og Patrick Ween på benken. Vi alle kan være enige at det ikke er topp 4. divisjonsspillere. Førsteelleveren til Åkrene er tålig bra, men de mangler viktige Thomas Persson og Erland Krogsgård i tillegg til langtidsskadde Anders Fagerhus.

Hjemmelaget derimot har en god tropp. Kind og Killi mangler, og jeg lurer på om beinet til Øygard er godt nok til å spille. Jeg skal se kampen, og det blir live derfra.

Vårens oppgjør: Åkrene - Rømskog 4-3. Morosom kamp hvor Åkrene avgjorde på slutten.

Mitt tips: 4-2. Målrikt oppgjør igjen. Sægrov X 2, J. Sandby og Bergersen. Onarheim og Wahl.

Raumnes & Årnes - Gjelleråsen
Dette kan nå kalles et toppoppgjør. Årnes har virkelig løftet seg denne høsten og plukket bra med poeng. De har tre strake seire, blant annet imponerende 3-0 mot Skjetten. At Anders Eriksen forsvant har bare gjort laget bedre! Gjelleråsen har tre seire og to uavgjort på de siste fem, og ligger på tredjeplass. De har hentet inn tre nye spillere nå, og er godt forsterket. Disiplinen er fortsatt dårlig i GIF noe de viste i kampen mot Rømskog.

Mitt tips: 2-3. Javed og Tønnesen for Årnes. Arib Maazouzi, Mboob og Larsen.

Eidsvold IF - Skjetten
Storoppgjør på Eidsvoll. Serieleder Skjetten, som har vaklet den siste tiden, møter et EIF som for første gang i år stiller med full tropp. Soltvedt og Iversen på benken i dag - da ser det bra ut. David Jansen har blitt flyttet opp som spiss og han dominerte stort mot AFSK. EIF vareierer voldsomt i prestasjoene om dagen. De imponerer i en kamp for så å falle helt igjennom i neste. På sitt beste kan de klå Skjetten. Et Skjetten-lag som er solide og som vinner mange jevne kamper. De spiller en enkel form for fotball med mye langt opp på Andreas Eriksen. Det fungerer ettersom han har scoret 23 mål til nå.

Mitt tips: 1-1. Målfattig og litt kjedelig. Rødsrud for EIF, og Kordahl for Skjetten.


Saken oppdateres senere i dag med resterende oppgjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar