tirsdag 27. oktober 2015

Bent Inge Johnsen klar for Gjelleråsen

Årets første store nyhet smalt i lokalfotballen i kveld. Bent Inge Johnsen er klar for Gjelleråsen. Han blir sidestilt trener med Robin Ødegård.
Bent Inge Johnsen (t.v) er klar for Gjelleråsen etter noen år i Eidsvold Turn (Foto: Eidsvold Turn på nett)
- Vi har etter samtaler med spillere og trenere gjennom høsten valgt å styrke trenerteamet rundt A-laget foran sesongen 2016. Det betyr ikke at noen i dagens team får beskjed om å forlate skuta, men at vi fyller på med enda flere krefter for å styrke teamet rundt lag, spillere og klubben for øvrig. Robin har vært informert og med i prosessen over tid. Vi er veldig godt fornøyde med Robins innsats for oss, sier daglig leder i Gjelleråsen, Raymond Johansen.

43-åringen fra Mosjøen har lang erfaring både som spiller og trener. Han har blant annet spilt for Bodø/Glimt, Rosenborg og Odd. Trenerkarrieren har også vært god. Det siste året ble det et surt nedrykk for Eidsvold Turn fra 2. divisjon til 3. divisjon. Johnsen hadde fem sesonger i Turn.

- Bent Inge bor i bygda, og en vi har drømt om i flere år. Nå passet det for Bent Inge og Gjelleråsen, og dermed valgte vi begge å gå hånd i hånd mot 2016, sier Johansen.

Hvordan blir arbeidsfordelingen?

- De skal være sidestilte hovedtrenere, men Bent Inge innehar en kompetanse som vi alle kan lære mye av i Gjelleråsen, og det tror vi også vil være utviklende for Robin, forklarer Johansen.

Nå gleder klubben seg til 2016, og de ønsker å kjempe i den andre halvdelen i 4. divisjon neste sesong.

- Nå har vi fått på plass et så bra trenerteam som vi kan få. Marius Libo er med som "wingman" også, så nå blir det å utvikle den unge og lovende troppen vi har, samtidig som vi er på jakt etter et par forsterkninger. Får vi påfyll som ønsket, så håper vi å være med å kjempe i andre enden av tabellen i 2016, sier Johansen til Lokalfotballen.

Har dere noen nye spillere klare?

- Nei, ingen klare ennå. Nå skal vi la Bent Inge komme inn å se over stallen, så vil han og Robin finne ut hvor vi trenger å forsterke, eventuelt trylle frem den riktige blant et tonn av gode juniorspillere, sier Johansen.

Skal Johnsen ha en større rolle en a-trener i Gjelleråsen?

- Nei, han skal konsentrere seg om A-laget. Vi jobber for tiden med å finne en egnet person som sportslig leder. Naturligvis vil vi bruke Bent Inge for alt han er verdt, så vil være en "mentor" for våre unge, fremadstormende trenere i ungdomsfotballen, avslutter Johansen.

Gjelleråsen klarte seg med et nødskrik i årets 4. divisjon. De vant 1-0 Skedsmo i siste seriekamp og holdt plassen. Nå skal det bli spennende å følge de i 4. divisjon. Juniorlaget skal spille interkrets neste sesong, så det drives godt i GIF om dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar