søndag 18. oktober 2015

Fjellhamar rykket ned til 5. divisjon - og Gjelleråsen sikret plassen

I en meget spennende avslutning i 4. divisjon endte det med at Fjellhamar suste rett igjennom 4. divisjon og må ned i 5. divisjon. Gjelleråsen vant mot Skedsmo 2 og er dermed sikre. Det er ikke Skedsmo 2.
Gjelleråsen holdt plassen etter seieren mot Skedsmo 2. Dette er fra kampen mot Rømskog tidligere i år. (Foto: Espen Bråthen )
Det begynte veldig målfattig i årets siste seriekamper i 4. divisjon. Til pause var det nesten ikke scoret mål. På Skedsmo stadion var 0-0 lenge mellom Skedsmo 2 og Gjelleråsen. På Nannestad stod det 1-1 mellom hjemmelaget og Fjellhamar. Det løsnet til slutt for bortelaget og Fjellhamar vant til slutt 6-2. Det holdt ikke.

Les også: Fem lag kan få kvalikk til NM.

På Skedsmo scoret Marius Pande like før slutt for Gjelleråsen og de holdt det helt ut. Fotograf Steinar Pedersen var på Skedsmo og her er scoringen til Pande.- Så magisk deilig! Dette var så viktig. Ikke bare for meg og gutta, men hele klubben vår som drives veldig godt med tanke på spillerutvikling, jublet trener Robin Ødegård. Ødegård stod faktisk hele kampen i mål.

Skedsmo 2 må vente
Dermed suste Fjellhamar, etter en elendig start og en elendig seinhøst, gjennom divisjonen, og må belage seg på 5. divisjon neste sesong. Gjelleråsen hadde med uavgjort også holdt plassen, men det gjorde at de gikk forbi Skedsmo 2 på tabellen. Dermed går Skedsmo 2 mot en usikker tilværelse frem til og med helga.

Akkurat nå er Ull/Kisa 2 nest svakeste 11er i 3. divisjon. Det er bare Oslo City som ligger bak. Det kommer en oppdatert sak på det snart. Neste helg møter Ull/Kisa 2 Strømmen 2, og den er vanskelig nok. Oslo City spiller borte mot bunnlaget Oldenborg. Oldenborg spilte med ti mann i store deler av forrige kamp, uten å få rødt kort... Lite folk der altså.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar