mandag 12. oktober 2015

Tips foran 25. serierunde i 4. divisjon

Både opprykk og nedrykk kan så og si avgjøres i denne serierunden. Her er mine tips.

Kamper:

Tirsdag:

Fet - Rømskog/Setskog

Fet må vinne for å henge med i kampen om opprykk. Avgir de poeng ender de på tredjeplass. I kveld mangler de Espen Søgård først og fremst, ellers ser det tålig bra ut. Christoffer Blix jakter nye mål og er kun to fra å nå 30 gåller. Det ser ut til at de kommer i en 3-4-2-1 igjen.

Rømskog/Setskog jakter kvalikk til NM. Med Eidsvold sitt tap kan de med seier i kveld være klare for en sensasjonell kvalikk-plass. De kommer uten langtisskade Jøran Sandby og Marius Heggedal. Viktor Nilsen og Simen Aaserud mangler også i kveld.

Mitt tips: 3-1. Blix, Sanderlien og Lundberg for Fet. Jovall Dahl for Rømskog/Setskog.

Nannestad - Åkrene

De to bunnlagene møtes til dyst på Nannestad kunstgress. Begge lag har hatt store utfordringer i mye av sesongen. Begge lag kommer faktisk med tålig bra ellevere, så dette kan bli en morsom kamp. Nannestad har litt mer futt i laget, men det er bedre spillere i Åkrene.

Mitt tips: 4-4. Eriksen 2, Hushagen og Chanpraphai for Nannestad. Baybutt 2, Onarheim og Christiansen for Åkrene.

Mandag:

Aurskog-Høland - Skedsmo 2 (8-1)

Hjemmelaget kommer uten Vegard Aaserud som brakk ei tå mot Borgen i 5. divisjon. Martin Fjellheim tar plassen og han er solid om dagen. Det ser ut som troppen ellers er tålig skadefri. Christian Helbostad er også på vei tilbake for fullt. Han blir som en ny signering til neste år.

Skedsmo 2 hadde et godt lag satt opp i går med både Lobmann, Amundsen og Birkeland på plass. I dag er de derimot borte, og Skedsmo kommer med et mindre rutinert lag. Christian Bjerkenes er med på grunn av soning i 3. divisjon.

Mitt tips: 5-0. Østengen 2, Svardahl 2 og Vestreng for AHFK.

Gjelleråsen - Eidsvold IF (3-1)

Gjelleråsen må vinne - enkelt og greit. De stiller en god tropp, men mangler Sørensen og Larsen, og det er fin mulighet at de vinner i kveld ettersom Eidsvold har mange spillere ute. Blant annet soner Ihugba, og Berg Ottesen er ute med skade. Inn kommer to 16-åringer i Sydtangen og Rønning. Da jevner alderen seg litt ut ettersom GIF stiller med flere juniorer.

Begge lag kommer nok i 4-3-3, så det er de som klarer å være mest kyniske som vinner denne kampen. Eidsvold har en solid stopperduo i Jansen og Dahl og det kan kanskje bli utslagsgivende. EIF har også mye bedre keeper. I tillegg håper jeg de lar Rødsrud spille midtspiss - der er han best.

Mitt tips: 1-2. Pande for GIF. Rødsrud 2 for Eidsvold.


Søndag:

Fjellhamar - Lørenskog 2 (1-6)

Fjellhamar kommer med bra tropp. De ligger farlig nærme nedrykk fortsatt etter noen leie tap. Spesielt forrige kamp mot Kløfta der de var en mann mer i 80 minutter. Nå er de kun foran GIF på målforskjell. Møter veldig tøff motstand i dag, og det forventes ikke poeng denne søndagen.

Lørenskog har snudd litt på lagene nå. I dag er feks Mads Solberg og Espen Engh med her. Det er nesten feige lag, men i forrige oppgjør ble det 4-4. LIF 2 har undervurdert 4. divisjon i noen kamper, men det er det slutt på nå. Vetle Rygh går opp som spiss i dag.

Mitt tips: 1-4. Opstad for FFK. Nordby 2, Rygh og Engh for LIF.

Fu/Vo 2 - Kløfta (0-4)

Hjemmelaget har som nevnt tidligere slappet av litt etter at plassen var sikret. Nå har 9-10 kamper med kun en seier.

Kløfta har imponert de siste kampene, og fire strake seire har gitt de sikker plass. De er seks poeng foran nedrykk med to kamper igjen, og de har bedre målforskjell enn lagene under. I dag er derimot ikke Damstuen med. Åpen kamp som er vanskelig å tippe.

Mitt tips: 3-3. Ruud, Tjernås og Nordby for Fu/Vo 2. Olsen 2 og Poor for Kløfta.

Eidsvold Turn 2 - Raumnes & Årnes (0-1)

A-laget til Turn sliter i 2. divisjon, men rekruttlaget har klart plassen med god margin. Trioen, som har vært gode i år, i Solberg, Gawecki og Kristiansen er med og kommer til å kjøre på.

De møter god motstand i Årnes. De har vært solide i høst og jakter kvalikk. Rekruttlaget har rykket opp og juniorlaget har vunnet sin serie. De har fullt lag i dag, så jeg tipper det blir en god kamp.

Mitt tips: 3-3. Gawecki 2 og Solberg for ET2 og Hansen 2 og Fagerli for R&Å.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar