lørdag 24. mai 2014

AFSK med viktig seier

AFSK har tatt alle sine sju poeng på hjemmebane. I dag tok de tre nye på hjemmebane, etter å ha slått Kløfta 3-2. Mannen bak seieren var Christian Sørevik med en scoring og to målgivende.

Christian "Kula" Sørevik var dagens AFSK-spiller. (Foto: Espen Bråthen)

Det startet bra for AFSK og allerede etter åtte minutter sendte Sørevik hjemmelaget i føringen. Joar Akselsen løftet en ball inn i bakrommet og indreløper Sørevik gjorde alt riktig i duellen mot Kløftas keeper Oliver Næss. 1-0. I det 22. minutt fikk AFSK frispark. Det skrudde Sørevik inn, og Wauer var siste AFSK-mann på ballen. 2-0. Ti minutter før pause fikk AFSK nok et frispark. Sørevik skrudde den inn med sitt presise venstrebein. Denne gangen var det kaptein Simen Kristiansen som satte ballen i mål. Innimellom AFSK-scoringene hadde Kløfta sine sjanser, men Morten Larsen tok alt. Ny god kamp av keeperen.

Det ble mange dueller i kampen. AFSK gikk seirende ut av de fleste. (Foto: Espen Bråthen)
Det ble et skritt frem for AFSK i dag. Joakim Berg var god.
Andreomgangen ble et lite antiklimaks. AFSK la seg lavere og gjorde det vanskelig for bortelaget. 3o minutter før slutt ble det spenning i kampen igjen. Hawar Saleh jobbet inn reduseringen bak Larsen, og Kløfta nærmet seg. AFSK holdt godt stand mot Kløfta, og de skapte to stor sjanser. En av de ved AFSK-debutant Andreas Halvorsen. Dette er en ung spiller som kan bli god.

Like før slutt reduserte Kløfta ved Simon Stenersen, etter en corner. Helt alene dunket han ballen i mål fra elleve meter. AFSK holdt enkelt unna, og de vant 3-2.

Best på banen var uten tvil Christian Sørevik. Pluss i boka til Joakim Berg også. Han blir en viktig spiller fremover med sin innsats og trøkk i spillet. Bakerst stod Morten Larsen nok en god kamp.

Sørevik runder Simon Stenersen. Flott forarbeid før Halvorsens store sjanse. (Foto: Espen Bråthen)