tirsdag 6. mai 2014

AHFK banket Flisbyen

Det tok langt om lenge, som det heter i eventyrene, før AHFK fikk hull på byllen mot Flisbyen. Når den første kom raknet det for bortelaget. Det endte med 5-0 og tre viktige poeng for hjemmelaget.

Tre poeng til AHFK mot Flisbyen. (Foto: Espen Bråthen)

AHFK stod med kun ett poeng på de tre første kampene. Kveldens kamp mot Flisbyen var særdeles viktig for begge lag, ettersom Flisbyen stod med tre strake tap. Lenge hadde AHFK et overtak, men Flisbyen hevet seg i første del av andre omgang. AHFK hadde de største sjansene.

Fem på ti minutter
Ingen lag ønsket seg kun ett poeng, og plutselig løsnet det for hjemmelaget. I løpet av åtte minutter scoret hvittrøyene hele fem mål. Heinz ketchup, der altså.

(Foto: Espen Bråthen)
I og med at Flisbyen tapte med fem, så er det nå jumbo i 4. divisjon med null poeng. De har -10 i målforskjell, mens Skedsmo 3 har -9.

Lars-Petter Østengen ble kåret til banens beste av en lokal jury. Bjørkelangingen har nå scoret i alle AHFKs kamper denne sesongen. Etter at Svardahl ble skadet hviler mye på skuldrene til den tekniske spissen. Det ser ut som han løste det godt mot Flisbyen. Ett mål og tre målgivende er sterkt.

Neste kamp for AHFK er 13. mai borte mot Skedsmo 2. De røyk på en smell der i fjor, men da spilte Skedsmo 2 med 6-7 2.-divisjonspillere. Det gjør de ikke nå. Flisbyen spiller 12. mai hjemme mot Kløfta, og får jakte sine tre første poeng der.

Ekstra moro var det for keeperveteran Rune Hoftvedt, som i sitt serie-comeback holdt nullen.