onsdag 14. mai 2014

Hvem vinner rivalenes kamp?

På tirsdag smeller det på Høland stadion. Naboene og rivalene Aurskog-Høland FK og Aurskog-Finstadbru SK møtes til et durabelig oppgjør på kunstgresset sør i kommunen.Lokalfotball fenger som aldri før, og praten går rundt omkring på butikkene, sentrene og på banene i kommunen. I lokaloppgjøret mellom AFSK-Rømskog/Setskog dukket opp 300 tilskuere, og nå forventes det enda flere tilskuere. Begge klubbene har spredd budskapet og skal gjøre noen stunts, og det følges opp i denne bloggen.

Det er mange år siden interessen har vært så stor. Mye av æren skal 4. divisjon ha, som i år har flere lokale lag. AHFK, AFSK, R/S, Åkrene og Sørumsand er i divisjonen, og på tvers av lagene er det mange kamerater og familie som diskuterer ball. Hittiles i sesongen så er også lagene veldig jevne, og det skaper ekstra interesse.

Slik gikk det i fjorårets oppgjør på Aurskog stadion for AFSKs Julian Klevstad. (Foto: Espen Bråthen)

Min klare oppfordring er at innbyggerne i Aurskog-Høland og omegn kommer seg ut denne tirsdagen. Ta med barna, kjerring/gubbe, venner og interesserte ellers, fordi dette kommer til å bli et spennende og intensivt oppgjør. AFSK har starta bedre enn forventet, mens AHFK ikke har startet som forventet. Lagene er jevnere enn på lenge!

Kommer AFSK til å parkere bussen - igjen? Vil Østengen fortsette med å herje, eller vil AFSKs kaptein og gode midtstopper, Simen Kristiansen, stoppe Østengens målform. Blir Joakim Berg klar til kamp etter sin strekk-skade? Kommer Helge Engen til å starte sjøl? Kommer Rune Hoftvedt til å holde nullen mot gamleklubben? Mange spørsmål. Eneste måten å finne det ut er å komme på kamp!

Denne bloggen vil komme med noen saker som går i dybden på lagene, og det vil bli børs og intervjuer. Har du noen spesielle ønsker kan du svare i kommentarfeltet.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/244800435710046/

Følg Aurskog-Høland FK: https://www.facebook.com/AurskogHolandFotballklubb
AFSK har dessverre ingen Facebook-side.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar