tirsdag 5. august 2014

Elendig statistikk mot Skårer

Auskog-Høland FK har ofte hatt problemer mot Skårer. Vil det bli slik i kveld også? Lars-Eirik Svardahl er tilbake etter kneskaden.

Bård Kolstad og AHFK sliter ofte mot Skårer. Vinner de i kveld? (Foto: Espen Bråthen )
AHFK går til kveldens dyst med viten om at Skårer alltid har vært et vanskelig lag å spille mot. De har kun en seier (3-1) på de siste seks oppgjørene, og den kampen burde Skårer ha ledet før det raknet for de. I 2012 ble det 0-0 på Høland og 5-2 til Skårer i motsatt oppgjør.  I årets første kamp i 4. divisjon vant Skårer på overtid. Morten Derbakk Pettersen satte inn 3-2 på overtid.

Skårer er også formlaget i 4. divisjon. De avsluttet vårsesongen på strålende vis. Blant annet feide de over Skjetten. De har fem seire og en uavgjort på de siste seks kampene, og målforskjellen er på 25-11. De scorer mye, men de slipper også inn en god del.

Trener Bent Smaadahl er fornøyd med våren (jeg fikk inn svarene på mine tidligere spørsmål på lørdag).
- Vi er godt fornøyd med vårsesongen. Nivået er veldig bra. Spillere som har kommet til oss etter spill i 2. divisjon. blir overrasket over nivået. Uansett, vi ønsker å vinne hver eneste kamp, sier Smaadahl, og mange lurer på om Skårer har lyst til å rykke opp i år.

- Det er ikke noe satt mål om opprykk, men konsekvensen av å vinne kamper kan jo føre til akkurat det, sier Smaadahl.
 

Lagene:


AHFK
Skårer
1             Ahmed Jouini
4             Bård Kolstad
17           Lars Kopperud
2             Henrik Studsrud
6             Eirik Vedahl Haugen
3             Vegard Aaserud
7             Martin Vestreng
5             Stian Skjeggenes
16           Steffen Krogstad
10           Lars-Petter Østengen
11           Lars-Eirik Svardahl
12           Jørgen Dyb Remøy
5             Truls Bye
33           Stian Johannessen
37           Sigurd Berg
29           Andreas Kristoff
6             Petter Larsen
11           Chima Okhei
20           Christoffer Nilsen
21           Nahum Tesfu
30           Kristoffer Larsen
28           Øyvind Opstad
 
 Svardahl tilbake
Det blir et gledelig gjensyn på Høland stadion i kveld. Fjorårets toppscorer i 4. divisjon, Lars-Eirik Svardahl, er tilbake fra sin kneskade. En spillesugen Svardahl vil gjøre livet hardt for Skårers forsvar i kveld. Sammen med Lars-Petter Østengen er de blant 4. divisjons aller beste spisspar.

Bjørkelangingen Inge Olberg er også tilbake i hjembygda. Etter en tid hos Fjellhamar er han å finne på innbytterbenken. Med sin innsats og trøkk i spillet blir han viktig for AHFK fremover. Det er lenge siden AHFK har hatt en så sterk benk som de har i dag.

For AHFK er dette en særdeles viktig kamp. Vinner de kampen henger de seg med i toppen, med tap kan de se langt etter opprykk.

Mitt tips: 3-2. Jeg tipper AHFK får revansje. Jeg gleder meg til denne kampen. Østengen, Svardahl og Vestreng for AHFK. K. Larsen og Okhei for Skårer.

Kampen starter 19:00, og det er bare å møte opp på Høland stadion. Dette blir en morsom kamp med mange mål. Det er nesten målgaranti i kveld.

1 kommentar: