mandag 4. august 2014

Trøkk og entusiasme skal senke EidsvoldRømskog/Setskog startet overraskende med seier mot Eidsvold i årets første seriekamp i 4. divisjon. Nå vil opprykkskandidat EIF ha revansje for 1-3-tapet.

Skauingene er klare for høstsesongen. EIF venter på motsatt banehalvdel. (Foto: Espen Bråthen )
Kampen går på Setskog stadion 19:30 i kveld, og hjemmelaget starter med tilnærmet fullt lag. De eneste som mangler er kaptein Olav Kind, Kenneth Bergersen og  Øyvind Sægrov. Nyervervelsen Fredrik Danielsen er klar fra start i dag. For EIF mangler spillende trener Eirik Soltvedt. Han er på UEFA B-trenerkurs i Larvik denne uken. Vemund Knutsen, Stian Skyttersæter og den gode midtstopperen Stein Arne Fjeldvang mangler også. Magnus Iversen er med på benken, men småskadet. Det er også noen usikre kort i Rømskog/Setskog, så laget er ikke helt klart.
-         
- Vi har litt usikkerhet rundt laget nå ettersom noen er syke og noen fikk småskader på treninga på lørdag, så vi får ta en opptelling etter oppvarmingen. Vi kommer uansett til å stille et godt lag, sier R/Ss trener Ole Robert Søbye.

 Våroppgjøret endte som sagt med en overraskende seier for nyopprykkede R/S. Øyvind Sægrov, Christian Krogstad og Kenneth Bergersen scoret målene, men Emil Alm Hansen scoret EIFs mål.
-      
-
Det blir ingen undervurdering fra vår side nå. Rømskog imponerte i vår, men i kveld skal vi vinne, sier EIFs trener Soltvedt.

-        - Vi skal fortsette å spille med trøkk og entusiasme, så får vi se om det holder, sier Søbye.

R/Ss lag (4-4-2): 

Hjemmelaget stiller i en 4-4-2-formasjon, men det hele avhenger selvfølgelig på hvem som blir klare til spill. Forsvarsrekka til R/S er en av de beste i 4. divisjon. Det påstår jeg glatt. Midtbanen er også solid. Danielsen vil bli en viktig spiller for skauingene fremover. Han er veldig rask og har overraskende ålreit teknikk til å ha så stor fart. Jøran Sandby har kastet gipsen, og han har vært god for R/S i år. Fremme på topp skal Eskild Malnes løpe EIFs forsvarspillere i senk, men André Sandby skal vake i de ledige rommene. Dette er godt 4. divisjonslag.

Suksesskriteriene for R/S er backene og vingene. De blir viktige fremover med sine spisskompetanser. De må i tillegg være flinke defensivt med å hjelpe sentrallinjene. EIF er flinke til å utnytte ubalanse hos motstanderne sine.
EIFs lag:
1             Daniel Rygge Danielsen

8             Ståle Granheim
9             David Andre Jansen
5             Eirik Sørensen Rud
3             Simen Martinsen

11           Tommy Andersen
14           Gaute Granheim

16           Marius Vestbø Rødsrud
7             Espen Berg Ottesen
11           Thomas Richardsen

10           Ali Darisiro

EIF går ut i en 4-2-3-1-formasjon på Setskog stadion. Selv om de mangler noen spillere, så er dette en sterkt lag. Solid tvers igjennom. Nøkkelen til suksess for bortelaget er å tørre og stå opp med backene sine, slik at Sandby og Danielsen må fokusere på jobben hjemover. Begge backene til R/S er offensive og det vil bli rom. I tillegg vil EIFs sentrale midtbane med Andersen, Granheim og Ottesen ta kommandoen mot Holmedahl/Heggedal. R/S kan komme i undertall hvis de ikke er flinke nok til å skyve vingene inn for å hjelpe duoen på midten.

Mitt tips: 2-3. Jeg håper på en fartsfyllt kamp på Setskog, men tror EIF blir for sterke. A. Sandby og Danielsen for R/S. Darisiro, Berg Ottesen og Iversen for EIF:

Rojo og Ekeberg debuterer for AFSK
Nyervervelsene Ivan Rojo og Daniel Ekeberg debuterer for AFSK borte mot Eidsvold Turn 2. Hver eneste kamp for AFSK er viktig nå for å unngå nedrykk. Etter Kløftas seier mot Raumnes & Årnes er AFSK på nestsiste plass i 4. divisjon.

Stian Lerdahl er satt opp på benken, men jeg tror han er på ferie. Er det for å skremme motstanderen tro (smilefjes).

AFSKS lag:
12           Morten Øverby Larsen
2             Joar Akselsen
77           Kristian Lundberg
20           Patrick Andreassen
4             Simen Kristiansen
22           Julian Klevstad
6             Magnus Bystrøm Lie
85           Stian Røisgaard
15           Kenneth Wauer
7             Daniel Nordeng Ekeberg
10           Ivan Alejandro Olivares Rojo

Mitt tips: 3-1 til ET2. ET2 er i siget om dagen og stallen til Turn er bred og god. Hat-trick av Fredrik Kristiansen for ET2. Kristiansen for AFSK.

Hvem vinner av Rømskog/Setskog og Eidsvold IF?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar