fredag 23. januar 2015

"Gamlingene" overbeviste

Første dag er over i AFSK innecup, og AFSK Oldstars imponerte stort. Sammen med AHFK 1 har de full pott etter to kamper.

Øyvind Sægrov (nr. 9) vipper ballen elegant over Thomas Aastad. (Foto: Espen Bråthen )
Rutine er alltid viktig i innefotball. Det å stå riktig, jobbe tett sammen og ta sjansen når den byr seg. Det er suksesskriteriene i innefotball. Der står AFSK Oldstars til seks på terningen. I første kampen mot AFSK 1 forventet de fleste et tap, men den gang ei. De rutinerte kara vant heltfortjent 3-1 etter scoringer av Øyvind Sægrov, Fredrik Larsen og Christian Holth. De tettet de fleste rom og kontret AFSK i senk. I den andre kampen ble de presset av Rømskog 2 i store deler av kampen, men de kontret inn to scoringer ved Larsen og Holth. Dermed tok de seks poeng med seg hjem.


Årets mål!
I samme gruppe vant Fet 2-0 mot AHFK 2 på en grei måte. Man ser at de ikke har spilt mye innefotball, men gode spillere hever seg utover. Mange trodde at de skulle feie over Rømskog 2 i sin andre kamp. Det startet bra og de ledet 1-0 lenge. Helt til Rømskogs keeper André Sandby bestemte seg for å kjøre på med et raid like før slutt. Han driblet hele Fet, rundet keeper, og banket ballen i mål. En fantastisk scoring. Sandby var helt i 100 etter kampen.


Dermed avga Fet poeng, og de ligger på andreplass i gruppe 1. Rømskog 2 spilte mye god fotball og kan bli en outsider til semifinale. AFSK hentet seg kjapt inn etter tapet mot Oldstar. De banket rivalen AHFK 2 med hele 5-1. Toni Fetahu scoret to mål, og med en scoring i den første kampen er han toppscorer i turneringen med tre mål. Flere spillere har to scoringer. Rømskog har de fleste av de ettersom de banket Søndre-Høland hele 10-0.

I gruppe 2 leder AHFK 1 med seks poeng etter seire mot AFSK 2 og Blaker. De har holdt nullen til nå, og overbeviser. De fikk tidvis kamp mot Blaker, men avgjorde med to mål på seks sekunder. 16-åringen Ola Vestreng banket inn to av målene. Bak der jakter Rømskog som spilte 0-0 mot Blaker, og som nevnt vant 10-0 mot Søndre. AFSK 2 har også mulighet til semi etter seier mot Søndre.Tabell gruppe 1:

1
AFSK Oldstar
5-1
6
2
Fet
3-1
4
3
AFSK 1
6-4
3
4
Rømskog 2
1-3
1
5
AHFK 2
1-7
0

Tabell gruppe 2:

1
AHFK 1
7-0
6
2
Rømskog
10-0
4
3
AFSK 2
5-4
3
4
Blaker
0-4
1
5
Søndre-Høland
1-14
0

Noen bilder fra dag 1 (PS! Det kommer flere bilder i løpet av kvelden/natta)Selvlysende sko, Helgen Engen?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar