fredag 9. januar 2015

Ryktebørsen for lokalfotballen - drømmesignering for Rømskog?

De fleste lagene i lokalfotballen på Romerike har startet treningene sine. De fleste spillerstallene er derimot ikke klare. Nå kjører vi på med litt rykter.

Vidar Antzjøn var med på AFSKs
spillermøte i januar. (Foto: AFSK)
Det er silly season ute i den store fotball-verden, og på Romerike er nesten like ille/gode tilstander. Stryk det som ikke passer.

Rømskog+ nærmer seg drømmesigneringen Torbjørn Dahlum Nilsen. Nilsen har spilt i Fjellhamar den siste tiden, og det ser ut som om han er på vei tilbake til hjembygda.


Det er keepermangel for flere klubber i området. Vidar Antzjøn er ettertraktet. Både Blaker og AFSK er ute etter keeperen. Antzjøn har ikke bestemt seg ennå. Den tidligere Fet-keeperen bestemmer seg nok snart.Skjetten er på jakt etter flere spillere nå, og trener Martin Wiker håper på å ha noen klare i løpet av neste uke. En av de skal være Rælingens Christoffer Berg.

Ryktene går også at Skårers Øyvind Opstad er på vei til Fjellhamar.

I AHFK sies det at alt neste er klart foran årets sesong, men fjorårets toppscorer Lars-Petter Østengen er ønsker av Eidsvold Turn. Spissen skal ha trent med laget. AFSKs Joar Akselsen trener for tiden med hvittrøyene.

Av klare overganger den siste tiden, så har det spesielt gått utover Sørumsand. Unggutta Vidar Øverland, Benjamin Furberg, Sander Tjærnås og Simen Berg Melby har skrevet under for Strømmen junior interkrets. I tillegg har Jesper Kornbakk gått til Lillestrøm junior. Alle var i SIFS a-stall i fjor.

For Fu/Vo har det også skjedd litt de siste dagene. Ezekiel Bala har gått til Ålgård, mens John Andreas Kongsrud har signert. Han signerte for to år, og kommer fra Sander.

Flere har sendt inn tips og bekreftede overganger. Tusen takk til dere. Fortsett med det. Send mail på espen@grafiskservice.com, ring/sms på 45224573 eller kommenter det her.

Snart kommer det en oversikt på alle klare treningskamper, så vi får begynt å gå på kamper i lokalfotballen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar