søndag 30. august 2015

Årets viktigste lokaloppgjør!

Dette er den lørdagen jeg har gledet meg aller mest til  - i hele år. Aurskog-Høland tar i mot Rømskog/Setskog til et durabelig lokaloppgjør på Bjørkelangen. 


På breddefotballens dag, et lag kjemper om opprykk, et lag kjemper om å klare kvalikk til NM for aller første gang. Det er flere poenger, og vi veit at dette kommer til å smelle. Det så vi i vår. To røde kort, sen utligning, masse publikum ga oss en kamp vi husker fortsatt. Det blir garantert ikke mindre moro på lørdag. Tippeliga-dommer Omar Rafiq skal dømme. Gode kamerater på fritiden kommer til å takle hverandre høyt og lavt. Du kan være med på å skape en ramme rundt kampen vi kommer til å huske lenge. Tenk hvor viktig denne kampen er for alle våre unge ivrige fotballspillere!

Les mer under filmenStort arrangement

Aurskog-Høland jobber nå med å lage et herlig arrangement. Tribunene til Aurskog-Høland Friidrettsklubb blir flytta til kunstgressbanen. Grusveien bak kunstgresset blir stengt og all parkering skjer ved BVS. Dette på grunn av grilltelt og for å flest mulig folk rundt banen. Rømskog kommer kanskje med to busser full av folk. Dette er nødt til å bli en fest.

Det ryktes om en god del sprell fra hjemmesupporterne også.

Hva har du å gjøre? DU skal på kamp. Ja DU ja. Dette kommer til å bli fantastisk og begge lag trenger så mye støtte som de bare kan.

Jeg kommer til å lage en del saker utover i uka, så det er bare å henge på.

  •  Intervju med trenerne
  • Intervju med noen spillere 
  • Spillerbørs
  • Forhåndstips

......Pluss en god del til.


Påmelding til Rømskogs buss gjøres til Øystein Heggedal.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar