mandag 2. juni 2014

Killi med comeback for Rømskog/Setskog

I kveld kjører vi igang med fem kamper i niende serierunde i 4. divisjon. For Rømskog/Setskog er nok en gammel kjenning tilbake i fotballsko. Midtstopper Espen Killi gjør comeback.

Jøran Sandby og R/S skal i ilden mot Åkrene i kveld. (Foto: Espen Bråthen)

Skauingene har vært uheldige med skader og fravær hittils i sesongen, men har holdt godt stand. De to siste kampene har de dessverre fått to smeller. Inn i treningsgruppa har både "Loffe" Tørnby og Espen Killi kommet. For meg er Killi mer enn god nok 4. divisjon hvis han har fått trent godt. Det skal bli morsomt å se han i kveld. R/Ss trener Ole Robert Søbye bekreftet nå via sms at Killi starter.

Ut i fra lagoppstillingen på fotball.no, så er Vegard Gjelsnesvangen satt på benken og det er snodig. Unggutten var Rømskog/Setskogs klart beste spiller mot Gjelleråsen i forrige kamp.
- Vegard har spilt mye i det siste. Vi ønsker mer duellkraft sentralt, og vi rullerer også litt innad for å holde flest mulig spillere fornøyde, sier Søbye.

For Åkrene stiller de tilnærmet toppet lag. Ikke sant, Bjørnar Sollie? Det er en god, eller kanskje ikke så god, diskusjon på diskusjonsforumet til akrene.no nå om skader og fravær og hvor høyt man skal rope om det. Verst går det dessverre utover sympatiske Eirik Soltvedt og hans Eidsvold IF.

Anders Fagerhus og Mikkel Wahl er selvfølgelig borte i dag på grunn av langtidsskader. Det er overraskende mye skader i 4. divisjon om dagen. Jeg lurer på hvorfor. Noen som har noen tanker rundt det? Thomas Persson er tilbake på plass i Åkrenes forsvar, og 4. divisjons beste midtstopper er viktig. Han skaper viktig trygghet bakerst.

Mitt tips: 2-2 Onarheim og Kopperud for Åkrene, og A. Sandby og Søbye for R/S:

Fortsetter AHFK med go'spillet?
På Eidsvold kunstgress møtes Eidsvold Turn 2 og AHFK. Bortelaget er i strålende form med fire seire og en uavgjort på siste fem. Spillemessig var det et lite steg ned mot Sørumsand, men det var en sterk snuoperasjon. I kveld stiller AHFK så og si samme ellever som i de siste kampene. Richard Bjørnstad er borte på grunn av benbruddene, og Svardahl (i god fremgang) er ute med meniskskade. Jeg ser for meg et AHFK med høyt press i kveld, slik at de kan stresse ET2s unggutter som de gjorde mot Skedsmo 2. Hjemmelaget er forsterket med Vegard Knudsen i kveld.

Mitt tips: 1-3. Halberg for ET2, Østengen, Vestreng og Jensen for AHFK.

Serierunde 9 (tillegg til de to ovennevnte):

Skjetten - Eidsvold IF 3-1 (spilt søndag)
Sørumsand-Kløfta 4-1
Gjelleråsen - Raumnes & Årnes 3-2
Skårer - Skedsmo 2 4-1
AFSK - Flisbyen (spilles onsdag)

Hvilken kamp skal du på i kveld?

Statistikk og oppsummering av runde 7 og 8 kommer når alle kampene er spilt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar