onsdag 29. oktober 2014

Årets lag for hele 4. divisjon

Nå over til en litt vanskelig øvelse. Årets 4. divisjonslag skal settes opp. Jeg har selvfølgelig ikke sett alle kampene, men har en formening. 

Andreas Eriksen i farta mot Sørumsand. 25 scoringer gir han plass på årets lag. (Foto: Espen Bråthen )
Laget vil bli satt opp etter egne notater, Romerikes Blad pluss andre lokalaviser, lagenes egne hjemmesider. Jeg kan allerede si at jeg har sett Gjelleråsen for lite - dessverre.

Laget:

Keeper: Martin Wiker, Skjetten. Jeg liker keepertypen Wiker er. Offensiv og tøff. Han mangler litt av den solide delen en keeper trenger for å spille mye høyere.

Midtstopper: Christian Gulbranden, Skårer. Dønn solid i de kampene jeg har sett han. Hadde sansynligvis vært god nok i 2. divisjon.

Midtstopper: Andreas Bjerkestrand, Skjetten. Stopper eller defensiv midt, en slags libero i systemet her. Tøff i duellene, sikrere med ballen, og jager spillerne sine - på en positiv måte.

Midtstopper: David Jansen, EIF. God som stopper, god som midtbanespiller og god som spiss. Høyt nivå på Janssen denne sesongen. Skal egentlig bare mangle også.

Vingback: Henning Stien, Skårer. En av divisjonens beste spillere. En rask spiller med trøkk. Er samme som Gulbrandsen - burde spilt høyere. Scoret 16 mål.

Indreløper: Martin Vestreng, AHFK. 10 mål fra sin midtbaneposisjon, pluss mange målgivende. Trygg og rolig med ballen, og tar et tak når det trengs.

Sentral: Marius Heggedal, Rømskog+. Midtbanekriger som har styrt Rømskog til en imponerende 6. plass. Umulig å møte i perioder, spesielt på høsten. Enorm i flere kamper.

Indreløper: Petter Larsen, Skårer. Dominerer kamper når han er i draget. Herlig høyrefot og en smart spiller.

Vingback: Arib Maazouzi, GIF. Er som Østengen og Eriksen tøff å møte. Herlig venstrebein, rask og lei i duellene. Må fokusere mer på selve fotballen, enn alt annet rundt, for å ta neste steg. Kan Robin Ødegård fikse det? Fryktelig offensiv vingbak dette her :-).

Spiss: Lars-Petter Østengen, AHFK. Toppscorer med 31 mål. Klassespiller i 4. divisjon, og får han litt mer fokus kan bli enda flere mål neste sesong. 17 målgivende i år også.

Spiss: Andreas Eriksen, Skjetten. Er som Østengen en hard nøtt å knekke. Sterk og trøkk i spillet sitt.

Jeg tør ikke å se på innbyttere. Det er så mange som har vært gode i år. De som ikke er med får heller klinke til neste sesong for å komme seg med.

Hvilke spillere savner du? Noen spesielle spiller som du mener har imponert denne sesongen?

7 kommentarer:

 1. Jørgen Slorafoss mangler, med 30 assist. Årets spiller i Skjetten

  SvarSlett
  Svar
  1. Slorafoss er helt klart en kandidat. Samme med Espen Berg Ottesen. Javed på Årnes, Morten Derbakk Pettersen på Skårer. Adam Olsen på Kløfta. Erlend Krogsgård på Åkrene. Man kunne sikkert stillt med tre like gode lag.

   Slett
 2. Jørgen Slorafoss mangler.. Makan til stilfull og fargerik type. En slepen fotballspiller.

  Hvis Skjetten er en biff så er Slora bearnaise.

  SvarSlett
 3. Maazouzi i Gjelleråsen har vært strålende, alltid spillbar og farlig rettvendt.
  Linderoth-Jensen i R&Å er en annen kandidat. Utrolig rask midtstopper

  SvarSlett
 4. Som sagt så er Slorafoss god, pluss mange andre. Linderoth-Jensen liker jeg. Rask og plasseringssterk, og han er god keeper også :-).

  SvarSlett
 5. Arib Maazouzi har vel ikke mer enn 5 treninger i hele 2014, så tipper han er ferdig når Robin Ødegaard kommer inn og krever noe av spillerne sine. Synd, da han er en strålende spiller, og hadde han forstått at de andre med samme draktfarge faktisk er på samme lag som han, kunne han vært enda bedre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får vite hva som skjer med Maazouzi i morgen, når jeg publiserer saken om Gjelleråsen.

   Slett