onsdag 29. oktober 2014

- Flere har utviklet seg


Eidsvold IF kapret 4. plassen og den siste kvalikkplassen til NM. De har vært for ujevne i år til å plassere seg helt i toppen. Trener Eirik Soltvedt er uansett fornøyd.
Gaute Granheim i duell med Ørjan Malnes. (Foto: Espen Bråthen )
      - Vi er mest fornøyd med at vi har levert enkelte toppkamper av klasse blant annet hjemme mot Aurskog/ Høland og Gjelleråsen samt borte mot Skårer.  Vi har også forbedret oss kraftig fra ifjor ikke minst spillemessig. Vi dominerer kampene våre, sier Soltvedt.
Rødtrøyene fra Øvre romerike har som sagt variert stort i prestasjonene i år, som flere andre lag.

Hva er du minst fornøyd med i år, Soltvedt?
  Stabiliteten vår. Vi har vært for ujevne i kampene. Tapt for mange poeng mot antatt dårligere lag, forklarer han, men han er også fornøyd med at de klarte målsettingen om å bli bedre enn fjorårets sesong.

EIF har til tider spilt god fotball, og de har scoret mange mål. Målene er også godt fordelt på flere spillere. Med mange nye var det noen spenningsmomenter på om laget klarte å hevde seg i toppen. Utover i sesongen har flere spillere vist klasse.
-         - På eget lag har flere tatt steg. Ikke minst Marius Rødsrud, ellers har Espen Berg Ottesen og David Janssen vært gode. I divisjonen har Lars-Petter Østengen vært klart best, sier Soltvedt. Han er imponert over Rømskog i år, der EIF tapte begge kampene, og han trekker frem Skårer.

Soltvedt har akkurat skrevet under ny kontrakt med Eidsvold IF, og det meldes at det jaktes på noen forsterkninger. De er i dialog i disse dager. Han vil ikke ut med hvem disse er ennå.Statistikk:

Toppscorer:  Eirik Soltvedt 13 mål. Dette kun på 962 minutter. Det gir et snitt på en scoring per 74 minutter.

Spilletid: David Jansen, 2160 minutter. Det vil si 24 kamper.

Målgivende: Espen Berg Ottesen 15. (Alle lag har ikke målgivende, så det blir det der jeg får det fra klubbene).

Gule kort: Stein Vidar Fjeldvang 5 gule.

EIF brukte 31 spillere denne sesongen.

Tilskuersnitt: 62

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar