lørdag 4. oktober 2014

Fet er ille ut i 3. divisjon - Fjellhamar har rykket ned

På overtid utlignet Åfjord i bunnoppgjøret på Fedrelandet. Fet gikk fra himmel til helvete. Nå kan de ta følge med Fjellhamar ned til 4. divisjon.

Marius Søgård og Fet kan være på vei ned til 4. divisjon. (Foto: Espen Bråthen )
Fet spilte en ålreit kamp mot nedrykksrival Åfjord. Dette var kampen som måtte vinnes. Det startet meget bra og Christoffer Blix og Lasse Bergan Foss sende hjemmelaget i ledelsen. En halvtime før slutt reduserte Åfjord ved innbytter Vidar Amundal etter at keeper Mathias Hoftvedt mistet ballen. Åfjord fortsetter presset, men Fet holder unna. På overtid skjer det skjebnesvangre. Kristoffer Flenstad lobber over Hoftvedt og Åfjord utligner. Surt for Fet som hadde fire strake seire på hjemmebane før dagens kamp.

Nå blir det vanskelig for de å holde plassen. Det er fem poeng opp til Åfjord og Alvdal som ligger over streken. Det kan fortsatt skje mye fordi lagene møter stort sett enkel motstand.

Fet:
Fjellhamar (h)
Alvdal (b)
Stjørdals-Blink (h)

Jeg tror Fet tar fire poeng her. Tre mot Fjellhamar og uavgjort mot Alvdal. Det holder ikke til å holde plassen, dessverre. De må ha seks poeng i de to første kampene, eller så er de ferdige. De kommer nok ikke til å ta poeng av suverene Blink.

Åfjord:
Alvdal (h)
Stjørdals-Blink (b)
Rørvik (h)

Alvdal:
Åfjord(b)
Fet (h)
Fjellhamar (b)

Fjellhamar ned i 4. divisjon
Det første Romerikes-laget som rykker ned i denne sesongen er Fjellhamar. De klarte 1-1 mot serietoer Steinkjer etter at Belmin Keranovic sendte Fjellhamar i ledelsen på straffe. Bortelaget utlignet ti minutter ut i andre omgang. Dermed bærer det ned i 4. divisjon for laget som har hatt store utfordringer med spillere som har kommet og gått.

Nå er det også klart at Flisbyen definitivt rykker ned til 5. divisjon, og Flisbyen 2 rykker ned fra 5. divisjon. På mandag kommer vi sannsynligvis til å se nok et Romerikes-lag rykke ned fra 3. divisjon. Lørenskog 2 må vinne mot Strømmen 2, og det tror jeg ikke vil skje. Og da er AFSK og Sørumsand i trøbbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar