tirsdag 28. oktober 2014

Årets lag i 4. divisjon

Nå kommer årets lag for de lokale lagene. Det vil si spillere fra Aurskog-Høland, Rømskog + og AFSK.

Her scorer Lars-Petter Østengen ett av sine fem mål i hjemmekampen mot Skedsmo 2. (Foto: Espen Bråthen )

Et lag har imponert, et lag har levert på det jevne med noen topper, et lag rykka ned.Det ble ganske enkelt å ta ut årets lag.

Her er laget (3-5-2):

Keeper: Morten Larsen, AFSK. Kommunens beste keeper. Har reddet en god del poeng i år. Veldig god på streken og uredd i feltet. Noe smågrums har det vært, men hvem har ikke det i 4. divisjon.

Høyre stopper: Lars Kopperud, AHFK. Dønn solid. Bidratt også fremover med scoringer og assists på høsten. Godt høyrebein og god i lufta.

Stopper: Bård Kolstad, AHFK. Ni scoringer i år. Det er mer enn de fleste midtbanespillere og spisser i år. Rolig og god med ballen. Mangler noe av toppfarten han hadde i go'dagene,

Venstre stopper: Stian Flies, Rømskog +. Best som back, men veldig god som stopper også. 100% innsats, og flink til å få med seg de andre spillerne på grunn av entusiasmen.

Høyre vingback: Christian Helbostad, Rømskog+/Henrik Jensen, AHFK. Jeg klarer ikke å skille de. Helbo suveren på våren. Rask og kondisjonssterk. Akkurat som Jensen, som herjet på høsten med sju scoringer og flere assist. To unge karer som er herlige typer i tillegg, litt på hver sin måte.

Indreløper: Martin Vestreng, AHFK. 10 scoringer i år, og mange assist. Flere av de til Østengen. De to spiller godt sammen. Vestreng var best på våren, og operasjon av blindtarmen satte han tilbake i høst.

Sentral midtbane: Marius Heggedal, Rømskog+. Kaptein og sjef på Rømskog+. Når han har dagen vinner han alle dueller og ballen søker seg til Marius. Blitt bedre med ballen i år også.

Indreløper: Stian Skjeggenes, AHFK. Løpsvillig og vilje som rakkern. Er den spilleren i 4. divisjon med mest trøkk. Sliter dessverre litt med ballbehandlingen fordi han blir litt stresset.

Venstre vingback: Jøran Sandby, Rømskog+. Banket inn mål i høst. Rask, teknisk og en herlig venstrefot. Har i tillegg kvittet seg litt med diverse småvondt her og der. Blitt tøffere.

Spiss: Lars-Petter Østengen, AHFK. Seriens suverene toppscorer med 31 mål. Sterk, teknisk og rask. Det fungerer bra i 4. divisjon. Har også trent bra i år, men kan fortsatt bli enda mer fokusert. Blir han det så kan det bli flere mål neste sesong.

Spiss: Lars-Eirik Svardahl, AHFK. Vanskelig valg her. Han har vært lenge ute med skade, men han har et mye høyere toppnivå enn feks André Sandby. Det så man enkelt og greit mot Rømskog+ og mot Sørumsand. Da dominerte han. Rask, bevegelig og smart, men kan bli flinkere til å slippe ballen tidligere. Det tror jeg laget og spillerne rundt, og ikke minst han selv, vil dra nytte av.

Innbyttere:
Håkon Berger og Ahmed Jouini. Begge er dessverre for opp og ned. De går fra en fantastisk kamp til en svak kamp.
Edvin Øygard, Rømskog+. Stor og sterk stopper. Solid!
Joakim Berg, AFSK. Maskin på midten. Altfor opptatt av dommeren, dessverre.
Vegard Gjelsnesvangen, Rømskog+. Sterk høst. Slepen og smart.
Ola Vestreng, AHFK+. Få kamper, men har imponert som 15-åring (er nå 16) i 4. divisjon.

Hva mener du om laget?

I morgen kommer mitt årets lag for hele 4. divisjon.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar