mandag 6. oktober 2014

Søbye gir seg i Rømskog/Setskog

Bjørkelangingen Ole Robert Søbye gir seg som trener i Rømskog etter årets sesong. 

Ole Robert Søbye (t.v) gir seg som trener i Rømskog+. Beste minne er 5-0-seieren mot AFSK. (Foto: Espen Bråthen )

37-åringen har trent laget i snart to sesonger, og nå kom beskjeden at han gir seg.

- Alt til sin tid. Jeg har hatt to år som trener, og en halv sesong som spiller, som har vært givende og morsomme, sier Søbye på telefon til Lokalfotballen. Altså ingen dramatikk.

Foran denne sesongen i 4. divisjon ble laget dømt nord og ned av mange fotballinteresserte etter det overraskende opprykket fra 5. divisjon. Søbye og co har motbevist det denne sesongen. De kjemper om en topp 4-plassering, og kan være godt fornøyde med sesongen.

- Det har gått veldig bra. Vi har blitt mer kyniske, men vi har også spilt mye god fotball. Et av høydepunktene var storseieren mot AFSK, forklarer Søbye. Han trener sønnene sine i BSF, og gleder seg til enda mer tid. Søbye kan også avkrefte at han er klar for en annen klubb.

- Ole Robert er en fantastisk fyr som vi alle er blitt glad i. Han har betydd mye for oss, og han passer perfekt inn hos oss med strålende humør, glede og gode holdninger. Han vil bli savnet, sier Øystein Heggedal i Rømskog/Setskog og Søbye.
  
De har ingen ny trener klar men jobber med saken: - Fotball blir det videre på skauen, men uten Ole Robert. Vi ser på noen kandidater, og vi prøver å få det raskt på plass. Det er viktig for oss å finne en som passer inn.

Positiv gjeng
Søbye har gjort mye riktig i Rømskog/Setskog. Det er et positivt lag, og det er sjelden du hører de klage på dommere, medspillere og motspillere. Det er en veldig god egenskap i disse tider hvor kjefting er utbredt. Flere av spillerne har løftet seg flere hakk denne sesongen, og spesielt i høst har det vært moro å se på laget spille.

Hvem som burde bli ny trener er jeg usikker på. Det burde være en person som følger i stien til Jørgen Johannessen Kind og Søbye. En positiv kar med gode holdninger. Kanskje Olaf Kind kan være den rette.

Husk at på søndag er det lokaloppgjør mellom Rømskog og Aurskog-Høland. Da skal det spilles om hvem som er best i bygda. Du har å møte opp på denne kampen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar