søndag 5. oktober 2014

Informasjon og tips for serierunde 24 - Del 2

Det ble forventede hjemmeseire i rundens to første kamper. Mandag smeller det igjen med flere spennende kamper.

Både Kim Schøne (SIF) og Magnus Bystrøm Lie (AFSK) kjemper for plassen i 4. divisjon. (Foto: Espen Bråthen )
Jeg går rett på sak nå. Her følger mine tips for kampene.

Mandag 6. oktober.

Skedsmo 2 - Skjetten
Didrik Mostue er sannsynligvis med her, ettersom han ikke spilte mot Rørvik for førstelaget. Sammen med Hiwa Poor og Farid Rahim vil Mostue og Skedsmo 2 ryste serievinneren. Skedsmos storscorer står ikke på laget på fotball.no så jeg er usikker. Skjetten har tre strake seire og de rykker opp med ett eller tre poeng mot Skedsmo 2. Det er en god gulrot.

Mitt tips: 2-3. Fanken så vanskelig. Det kommer an på om Mostue spiller (tror ikke han gjør det i tipset). Hagen og Poor for S2. Eriksen, Kordahl og Lillebekk Karlsen for Skjetten.

AFSK - Skårer
Nå som Skårer har uttalt i media at de går for opprykk, så burde dette bli en klar borteseier. Flere av AFSKs spillere hangler med småskader og troppen er tynn. Skårer kommer uansett med en god startellever og det holder mot AFSK. Skårer har sju kamper uten tap. AFSK har en seier på de siste sju.

Mitt tips: 1-4. Joakim Berg for AFSK. Derbakk Pettersen, Stien 2 og Petter Larsen.

Kløfta - Gjelleråsen
Her forventer jeg meg mye moro. To udisiplinerte lag som smeller sammen på Kløfta. Her blir det nok mange kort, hvis jeg ikke jinxa det nå da. Hjemmelaget trenger nok en seier for å sikre plassen, mens bortelaget kjemper for opprykk. Kløfta har kun ett tap på siste seks, og GIF har fem seire og to uavgjort på siste sju. Kløfta har lagt ut laget sitt og der er det full tropp. GIF mangler Normann og Bekk som soner for gule. Normann fikk sitt 8. gule mot AHFK. Slår snart Sutton fra i fjor :-).

Mitt tips: 3-4. Vanskelig denne også, men GIFs klasse tar dette. Olsen X 2 og Øverbye. Arib Maazouzi 2, Zacaria Maazouzi, Sørensen.

Flisbyen - Sørumsand
Burde bli en grei borteseier. Sørumsand må ha tre poeng, ettersom Fet sliter med å holde plassen i 3. divisjon. Mads Ragnhildsløkken er med tre gule kort og Jesper Kornbakk mangler. Det burde uansett bli seier, men lurer på hvem som skal score målene.

Mitt tips: 1-3. Stensrud for Flisbyen. Schøne, Kamali og Weinholt for SIF.

Tirsdag 7. oktober.

Aurskog-Høland - Åkrene
To lag med litt svak formkurve. AHFK med to strake tap, mens Åkrene reiste seg mot Årnes etter noen svake kamper. Det pleier å bli mye action i disse kampene. Det blir nok helt sikkert på Bjørkelangen også. AHFK stiller stort sett sitt beste lag, mens Åkrenes lag ikke er lagt ut. Der veit man egentlig aldri. Er Persson og Krogsgård med blir det en jevn kamp.

Mitt tips: 4-2. Østengen 2, Svardahl og Skjeggenes. Baybutt og Persson for Åkrene.

Det blir AFSK-Skårer og AHFK-Åkrene på meg denne serierunden, i tillegg til Årnes-Rømskog som spilte på lørdag. Lokalfotballen er herlig, og nå går vi inn i fotball-høstjakta. Det er mye mer spennende og moro en sånn rar elgjakt.

Det blir selvfølgelig full livedekning fra AFSK-Skårer, og oppdateringer fra de andre kampene på mandag, pluss full oppdatering fra AHFK-Åkrene på tirsdag.

Hva tror du om rundens kamper?

2 kommentarer:

 1. Mostue skadet for Skedsmo. Karlsen med karantene. Jeg oppdaterer kampen på Twitter.
  Jan T. Søberg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg brukte oppdateringene dine, Jan. Takk for info, og gratulerer med opprykk.

   Slett