tirsdag 18. november 2014

5. divisjon neste for AFSK


AFSK rykket ned til 5. divisjon. Så langt ned har aldri grønntrøyene vært tidligere. Jeg tok en prat med trener Bjørn Ivar Bergerud.


Magnus Moen og AFSK rykket ned i år. (Foto: Espen Bråthen )
Det er ingen tvil at det har vært en tung sesong for Bergerud og co. De endte nest sist, og rykket ned med klar margin. Det har i noen år vært nære på angående nedrykk, så det kommer heller ikke så veldig overraskende på mange.

- Det som er mest skuffende er selvfølgelig nedrykket. I tillegg så er jeg skuffet over vårt dårlige offensive spill, sier Bergerud, og han finner også noe positivt etter sesongen.

- At mange juniorer har fått mye spilletid og at humøret i gruppa har vært bra, tross dårlige resultater. 


Han er også godt fornøyd med innsatsen til Magnus Bystrøm Lie, Joakim Berg og keeper Morten Larsen. Larsen har vært AFSKs beste i år - det er ingen tvil.

- Jeg er imponert over Lars-Petter Østengen, Rømskogs Marius Heggedal og høyresida til Skårer, roser Bergerud.
 
Melby inn

Midtveis i årets sesong ga Helge Engen seg. Bergerud dro lasset alene utover høsten. Nå har AFSK ansatt Roger Melby som sidestilt trener sammen med Bergerud. 

Planleggingen foran årets sesong har også startet for AFSK. Kaptein Simen Kristiansen var førstemann som skrev under for 2015, og flere har kommet til. Det er ikke varslet inn noen nye spillere ennå, men jeg veit de søker med lupe etter en keeper.

AHFK 2

Neste sesong blir det altså færre lokaloppgjør i 4. divisjon - dessverre. Disse oppgjørene har vært suverene med mange tilskuere og god underholdning. Det blir derimot et gjensyn for AFSK med rivalen AHFK i 5. divisjon, men da mot rekruttlaget til hvittrøyene. AFSK skal også møte blant annet Blaker og Sørumsand neste sesong, og det kan vel også kalles lokaloppgjør.

1 kommentar:

  1. De kommer også til å møte Fet2 i 5. divisjon. Lokaloppgjør det også vel.

    SvarSlett