fredag 21. november 2014

Godt spill av unggutta

Denne uken stilte Bjørkelangen videregående skole opp på en turnering for idrettsfag i Kongvingerhallen, og de tapte finalen på straffespark.

Ola Vestreng og BVS tok sølv i skoleturneringen. (Foto: Espen Bråthen)
Turneringen er blitt spilt i mange år og er blitt en tradisjon. Blant annet LSKs Stian Ringstad har spilt i denne cupen pluss flere andre kjente. Nivået i årets turnering var høyt, og alle spillerne spiller i 1. divisjon til og med 5. divisjon.

- Vi gjorde en kjempegod innsats. Vi slo blant annet Eidsvoll og Elverum i innledende. Det var bittert med sølv, fordi vi tapte ufjortent mot Trysil i finalen, sier trenerduoen Anders Brunes og Ole Kristian Bjerkenes.

Det var en spennende tropp Brunes og Bjerkenes tok med seg til Kongsvingerhallen. Mange av spillerne er treningsvillige, og ferdighetene er høye. Flere av de har gjort seg bemerket i 4. divisjon i år.

- Av mange gode var vel Simen Melby vår beste. Bendik Vestreng ble toppscoreren vår. Det var en lang dag med mye moro og gode opplevelser, sier Brunes.

Troppen:

Benjamin Furberg (Sørumsand), Simen Gulbrandsen (Sørumsand), Ola Vestreng (Aurskog-Høland FK), Vidar Øverland (Sørumsand), Andreas Halvorsrud (AFSK), Marcus Berg (Lørenskog), Jesper Kornbakk (Sørumsand), Anders Lillesæter (Aurskog-Høland FK), Simen Melby (Sørumsand), Viktor Nilsen (Rømskog/Setskog), Fredrik Sether (Lørenskog), Bendik Vestreng (Aurskog-Høland FK), Erik Bjerke (Aurskog-Høland FK), Vegard Gjelnesvangen (Rømskog/Setskog), Richard Bjørnstad (Aurskog-Høland FK), Steffen Krogstad (Aurskog-Høland FK), Inge Olberg (Aurskog-Høland FK) og Tormod Bjerkrheim Sørlie (Aurskog-Høland FK).

PS! Furberg, Melby og Kornbakk er på vei til Strømmen og juniorlaget der. Ola Vestreng ryktes å være på vei til Lillestrøm junior interkrets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar